10.29. 2015

Sport & healthy lifestyle - Nutritional Supplements for the winter season

img_1897.JPG


img_0836.JPGimg_1589.JPG


Sziasztok!
Lassan beköszönt a tél, amit igazából nem annyira szeretek, mert hideg van és keveset süt a nap, ezért vitaminokkal és táplálék kiegészítőkkel próbálom szintentartani a testemet.
Most már egy hónapja használom a BiotechUSA Ultra Loss fogyasztó porát, amiből készíteni szoktam  esténként egy shake-t, így éjjelre már nem éhezem meg. Ennyi idő után azt tapasztaltam, hogy a hasam laposabb lett és a derekam is kicsit karcsúsodott. :)
Az Active Woman vitaminra és táplálékkiegészítőre is rákattantam, mert szép hajat és bőrt varázsol ebben a hideg időben. Télen mindig viseletesebbnek érzem az arc bőrömet, mint nyáron, amikor sok D vitamint kap. Remélem, látványos lesz az eredmény! De majd erről is beszámolok nektek, ha már legalább egy hónapja szedem. 
www.biotechusashop.hu
Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr328039704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása