01.12. 2016

Beauty - Rowenta beauty day

7.jpg



1.jpg4.jpg9.jpg6.jpg8.jpg2.jpg5.jpg3.jpg10.jpg



Photo by Áron Erdőháti

Sziasztok!


Rowenta egy szuper beauty napot tartott bloggereknek, hostesseknek és civileknek, ahol ki lehetett próbálni a legújabb hajformázóit. Nagyon jó ötletnek tartom, mert használatközben lehet igazán megtapasztalni, hogy kinek milyen készülék való a hajtípusához.


A Rowenta Beauty fodrásza, Huszka Petra segített a nekünk való termék kiválasztásához, és utána hasznos tanácsokkal látott el, hogyan tudunk különböző frizurákat készíteni a hajformázónkkal. Az a jó, hogy ezeket otthon is simán meg tudjuk magunknak csinálni.
 

Ha ti is szeretnétek szuper hajakat készíteni magatoknak könnyedén, akkor látogassatok el a Style me up! weboldalra, és biztosan megtaláljátok a hozzátok illő frizurát és hajformázót!


Én a Rowenta Multiglam CF8361 forrólevegős hajformázó készletet  próbáltam ki, mert a hosszú egyenes hajamat nagyon szépen lehet vele formázni. Általában a hajszálaim elég hamar össze szoktak gubancolódni és ezáltal nem lesz szép fényes a hajam összahtása. Ezzel a készülékkel pillanatok alatt tökéletesen egyenletes hajat tudtam magamnak varázsolni. Többféle fej tartozik hozzá, amikkel különböző struktúrájú frizurákat készíthetünk a hangulatunktól függően, ki mit szeret, egyeneset vagy lágyan hullámosat.


Egy kis mood videó is készült a Rowenta beauty napról, ahol még több tippet láthattok a készülékek használatáról.


Remélem, ti is kedvet kaptatok egy szép haj elkészítéséhez!


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1008263314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása