01.21. 2016

GAS Jeans - Coat for the cold winter time

festy2s_1.jpg



festy1s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty3s.jpgfesty6s_1.jpgfesty4s_1.jpgPhoto by Szín Róbert


Outfit
GAS Jeans total look


Sziasztok!

Ebben a hidegben gondolom ti is úgy vagyok vele, hogy alig akartok kimozdulni az utcára, de sajnos nem maradhatunk egész télen a jó meleg lakásba, ezért már évek óta mindig keresem a legmelegebb télikabátot, amit az ilyen időben elő tudok húzni. Nagyon szeretem a szövetkabátokat, de sajnos azok ilyenkor már elég hidegek. Mindenkinek ajánlom, hogy érdemes beszerezni egy jó meleg tollkabátot. Most már nagyon szuper divatos fazonokat is lehet találni. 


Eddig nekem már két tollkabátom is volt, minden évben beruháztam egyre, de most végre rátaláltam erre a sötétkék kabira, ami eddig a legmelegebb az összes közül. Ezeknél a típusú kabátoknál nagyon számít a minőség, mert nem mindegy, hogy milyen anyagokból vannak. Az előzőim olcsóbbak voltak, és teljesen érezhető a különbség köztük.


Sokszor érdemes megvárni a szezon végi leárazást és akkor megvenni ezeket a minőségi drágább darabokat.

Puszi, Festy


Hello,


I guess, none of you want to go outside in this cold weather. However, we can’t stay in our warm and cozy flats during the whole winter. That’s why I‘m looking for the warmest winter-coat, which perfectly fits to me in this weather. I really love coats which are made of wool, but they are not warm enought so I advise to everybody here is the time to buy a warm coat! We are really lucky, because nowdays there are huge choice from different fashionable forms and styles.

In the last two years I’ve got always bought one, but now I found this dark blue, which is the warmest of my coats. In these types specially important the quality, because they hearts are in their material. My last two were a bit cheaper and the differences are sensible.
 

I think, it is worth to wait the finale-sales, because we can buy our expensive but high-quality dream coat much more cheaper.

Kiss, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr288255416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása