02.07. 2016

Gastro - Benediction Sunday Brunch at Kempinski Hotel

img_6181.JPG



img_6183.JPGimg_6182.JPGimg_6225.JPGimg_6223.JPGimg_6224.JPGimg_6221.JPGimg_6222.JPGimg_6180.JPG


Sziasztok!

Ahogy már többször is olvashattátok nálam, hogy nagyon szeretem a csajos programokat a barátnőimmel, kicsit beszélgetni és kikapcsolódni. Hétvégén Dórival kipróbáltuk a Kempinski Hotel új brunch-jának, a Benediction-nek a finomságait. A neve is utal rá, hogy mindenféle tojás különlegességeket lehet választani. Már sok helyen ettem benedict tojást, de eddig itt volt a legfinomabban elkészítve. 


Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki, mert színvonalas reggelit lehet enni teljesen elérhető áron, és az se hátrány, hogy nem túlzsúfolt zajos helyen kell beszélgetni és eszegetni. A belvárosi helyekkel már sokszor az a bajom, hogy ráültetnek a másikra és a saját hangomat se hallom a tömeg zajától.


Bővebb információt itt találhattok a Benediction-ről:
http://www.kempinski.com/hu/budapest/hotel-corvinus/vendeglatas/ettermi-ajanlatok/benediction/


Puszi, Festy

Hello Babes,

As you read in my blog earlier I really love the girls-out times with my friends. Last weekend with Dóri, we tried The Kempinski Hotel new brunch‘s fineness Benedictions. Like the name shows it you can choose between different specialities. I ate benedict eggs in so many different places, but this time was the best!


I suggest this fantastic facility to everybody who wants to eat a high quality breakfast in a cozy and confidental place with normal prices. Despite of other restaurants in the downtown in Kempinski Hotel you can take your breakfast time in the biggest pleasure and calm.


Here’s more informations about Benediction:

Love, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr698369204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása