04.18. 2016

Fashion Days press event - Tavaszi gardróbfrissítés

fd11.jpg



fd1.jpgfd8.jpgfd2.jpgfd7.jpgfd4.jpgfd10.jpgfd9.jpgfd12.jpgfd3.jpgfd-n14.jpgd5.jpg
fashiondays_womenstrends_femescsillogas_ujromantika.jpgfashiondays_womenstrends_naplementeszinei_tengereszstilus.jpgfashiondays_womens_menstrends_modernnoiesseg_modernelegancia.jpgfashiondays_menstrends_csikos_egyenruha.jpg

Hello Girls,

Fashion Days, the biggest fashion portal grouped an interactive meeting last week, where I was invited too. Zita Görög was the first lady of the occasion, where we reviewed the latest trends of 2016 spring/summer.


In this report we showed 5 female (metallic effects, new romance, sailor style, modern effeminacy and the colours of sunset) and 3 male (modern elegan elegance, lines and uniforms) directions for the viewers. I chose the metallic effects style whereof I gave a particular guide during the conversatione. For this occasion I was wearing a gorgeous gold evening dress, which showed this style amazingly.


After this we, the fashion bloggers, had an interesting round table conversation with Iza Varga.


Last but not least, we grouped a style guidance for everybody who had any questions about the facilities how we can throw up our wardrobes.

It was a lovely meeting, I enjoyed every part of the day.

With Love,

            Festy




Sziasztok!

Múlt héten a legnagyobb divatportál a Fashion Days tartott egy nagyon izgalmas interaktív eseményt, amin én is részt vettem. A 2016-os tavaszi/nyári trendek ismertetése mellett Görög Zita volt a rendezvény háziasszonya.

A trendriportban 5 női (fémes hatások, új romantika, tengerész stílus, modern nőiesség, a naplemente színe) és 3 férfi vonalat (modern elegancia, csíkok, egyenruha ) ismertettünk a nézőkkel. Az általam bemutatott stílus a fémes hatás volt, amiről bővebben beszéltem a jelen lévőknek. Egy gyönyörű aranyszínű alkalmi ruhát választottam, ami teljesen tükrözte ezt a stílusirányzatot. 

Majd egy nagyon izgalmas kerekasztal beszélgetést is folytattunk a bloggerekkel és Varga Izával. Végül stílustanácsadást tartottunk azoknak, akik érdeklődtek iránta vagy egy kis segítségre szorultak, hogy feldobják a ruhatárukat.

Nagyon élveztem ezt a napot, igazi csajos kis esemény volt! :)


 
Itt olvashattok bővebben az 5 női 2016-os tavaszi/nyári trendekről



Metallics - Fémes hatások

Ebben a szezonban a csillogásé is lesz a főszerep, ami a selymes fényű nyári anyagoktól kezdve a vad fémes hatásokig, és a nyolcvanas évek diszkóvilágáig számos változatban jelenik meg. A fémes anyagok és kiegészítők terén most az a szabály, hogy nincs szabály, ez a trend a merészségről szól. Azonban könnyű túlzásba esni vele, ezért azt tanácsoljuk, hogy koncentrálj egy hangsúlyos darabra, mellyel feldobhatod megjelenésedet. Érdekes megoldás az is, ha metálfényű kiegészítőket választasz: egy csillogó cipő vagy táska segítségével bármelyik hétköznapi öltözékedet könnyedén par\szereléssé varázsolhatod. Ezekhez a látványos darabokhoz a visszafogoY ékszerek illenek. 

 
The New Romantic - Új romantika
Az idei tavaszi/nyári szezonban nagyon hangsúlyosak lesznek a fehérneműk és hálóruhák által ihleteY ruhadarabok. Ez a trend a nőiesség és a roman\ka egy egészen új változatát hozza el kifinomultan szexi darabjaival, melyeknél a kulcs a visszafogoYság. A fehérnemű inspirációk ruhatárunk minden egyes darabjánál megjelenhetnek idén, legyen szó akár áYetsző anyagú topokról az irodai kosztümökhöz, de jó választás lehet egy-egy selyem, szatén, csipkés, virágmintás vagy különböző fodrokkal díszíteY darab is. Ez a lágy színekre hangolt, szuper nőies trend fodros miniruhákon, lágy esésű estélyiken érvényesül a legjobban, és nagyszerűen mutatnak hozzá a lapos talpú vagy magas sarkú szandálok. 


Maritime Chic - Tengerész stílus 

A Francia Riviéra hangulata a divatvilág örökös nagy kedvence klasszikusan elegáns csíkos darabjaival. Ez a szuper nőies trend az új szezonban is hódít, mind élénk színű, mind visszafogoY, klasszikus változatban. Idén tavasszal és nyáron gyakorla\lag bármilyen ruhadarab elképzelhető csíkosban, melyeket elegáns kosztümök, blézerek, kötöYek és kabátok egészítenek ki. Próbáld ki te is a franciás-csíkos silust!


Modern Femininity - Modern nőiesség

Törekedjünk a minimumra, a forma és funkció tökéletes összhangjára! A modern nőiességet hangsúlyozó trend azoknak a nőknek szól, akik a nőiesség melleY a prak\kumot is kedvelik, és öltözködésükben a le\sztult, minden extremitástól mentes vonalat köve\k. EljöY az egyszerű, de nagyszerű minimalista elegancia ideje! Fehér ingekkel, nagyon szűk vagy nagyon bő szárú nadrágokkal, karcsúsítoY blézerekkel, lapszoknyákkal, papucscipőkkel, pántos magassarkúkkal és klasszikus formájú táskákkal te is könnyedén elsajáithatod ezt a nőies silust.  


Sunset - A naplemente színei

A napsárgától a narancssárgán keresztül a tűzpiroson át a borvörösig a naplemente minden árnyalata nagyon divatos lesz az új szezonban. Ez a színvilág tökéletes nyárra, gondolj csak homokos tengerpartokra, napbarnítoYa bőrre és – természetesen - egy varázslatos nyári naplementére! Keverd bátran ezeket a csodás meleg árnyalatokat (a sárga és piros párosítása nagyon hatásos), és hangsúlyozd sötét tónusú, minimalista kiegészítőkkel.

A Fashion Days webshopján tudjátok a fent említett stílusok szerint is válogatni a legújabb 2016-os tavaszi-nyári kollekciókból:
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr18641000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása