04.20. 2016

One night in the new Ritz-Carlton, Budapest

ritz7.jpg



ritz10.jpgritz11.jpgritz12.jpgritz16.jpgritz13.jpgritz20.jpgritz19.jpgritz6.jpgritz5.jpgritz08.jpgritz1.jpgritz14.jpgritz9.jpgritz8.jpgritz3.jpgritz4.jpgritz2.jpg

Hello,


I had a special experience last week. I was a guest of the Ritz-Carlton luxory hotel Budapest and I spent a night in one of their amazingly beautiful apartments. They gave me delicious dinner with champagne in my room. It was a loveful evening for me.

I am really thankful to this magical facility and the guidance in the hotel.

Love, Festy




Sziasztok!

Egy különleges élményben volt részem a múlt héten. A kedden megnyitott a Ritz-Carlton, Budapest luxus hotel és az elsők között próbálhattam ki az egyik gyönyörű lakosztályukat és tölthettem el benne egy éjszakát. Finom vacsorát kaptam a szobámba egy pohár pezsgővel és élveztem a csodás környezetet. 
Szeretném megköszönni a szállodának a kedves fogadtatást és az idegenvezetést az épületben! 


Itt olvashattok bővebb információt a szállodáról:


A The Ritz-Carlton, Budapest hotelnek egy műemlékvédelem alatt álló történelmi épület ad otthont az Erzsébet téren; az épületből a Szent István Bazilikára nyílik kilátás. Az 1914-ben egy olasz biztosítócég székházául szolgáló épület az évek során számos különféle funkciót töltött be, ma pedig luxusszállodaként nyitja meg újra a kapuit 170 elegánsan berendezett szobával és 30 lakosztállyal. Bár az épület számos eredeti építészeti eleme – például a külső falakon elhelyezkedő elegáns szobrok – megmaradt, a tágas belső terek a Duna hűvös színei és örvénylő vize által inspirált, nyugalmat sugárzó, modern környezettel várják a vendégeket.

Az épület 8. és 9. emeletén található a The Ritz-Carlton Cub Level, mely nem mindennapi élményt és különleges menedékhelyet nyújt a vendégek számára külön concierge szolgáltatással, valamint egész napos étel- és italkínálattal.

A hotel két új étteremmel és egy bárral is bővíti Budapest vendéglátóhely-kínálatát. Ezek közül az egyik, a Deák St. Kitchen, amely hangulatos környezettel várja vendégeit. Az étterem kínálatában magyaros jellegű, helyi, szezonális alapanyagokból készült fogások, frissen grillezett hús- és halételek, valamint válogatott magyar borok és sörök szerepelnek. A dizájnerboltokat felvonultató, színes, nyüzsgő Fashion Streetre néző elegáns külső terasz tökéletes helyszínt biztosít egy-egy finom fogás elfogyasztására.

Az épület ikonikus festettüveg-kupolája és hatalmas kristálycsillárja alatt elhelyezkedő, a hotel előcsarnokára néző Kupola Lounge remek hely egy ráérős, kiadós reggelihez vagy egy könnyű ebédhez.   A The Ritz-Carlton, Budapest hotelben egy friss hangulatú, modern bár is helyet kapott. A Kupola Bár kialakításakor a letisztult formákat az épület eredeti, fedetlen oszlopaival ötvözték. A bár vendégei világvárosi, kifinomult környezetben élvezhetik a koktélújdonságokat.

A szálloda 180 férőhelyes bálteremmel is rendelkezik, mely az épület alsó földszintjén helyezkedik el, és amely tökéletes helyszínt biztosít a nagyszabású ünnepi rendezvényekhez. A bálterem mellett öt rugalmasan alakítható, modern belső kialakítású, csúcstechnológiás berendezésekkel felszerelt tárgyaló található.

„A Duna gyöngyszemeként is emlegetett Budapest kedvelt úti célja az utazóknak, akár üzleti találkozóra, akár pihenés céljából érkeznek a városba” – folytatta Herve Humler. „Mi azonban nemcsak azt várjuk, hogy megnyissuk szállodánk kapuit a vendégek előtt és megismertessük velük filozófiánkat és magas színvonalú szolgáltatásainkat, hanem emellett a nyüzsgő, életteli Budapest szerves részévé szeretnénk válni.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr718635124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása