05.04. 2016

Press event - New luxury glasses collections

img_0286.JPG


img_0273.JPGimg_0337.JPGimg_0272.JPGimg_0336.JPGimg_0338.JPGimg_0339.JPGimg_0271.JPGimg_0270.JPGimg_0335.JPG

Hello,


Yesterday we went to the beautiful sky terrace of the Aria Hotel, where we saw this year’s various trends of luxury glasses and sunglasses. The plain lenses and extreme frames are still in style much to the delight of street style bloggers. I’m sure we will see them on the fashion weeks.


However if you prefer the minimal and elegant style, you shouldn’t worry! In the new collection you have many items to choose your favourite ones from.


Love, 
Festy

 

Sziasztok!

Tegnap a gyönyörű Aria Hotel sky teraszán ismerkedhettünk meg az idei év legújabb luxus szemüveg és napszemüveg trendjeivel. A sík lencsék és a az extrémebb szemüveg keretek is teret kapnak, amiknek a streetstyle bloggerek nagyon örülni fognak. Már látom, hogy a fashion weekeken biztos vissza fognak köszöni a különleges darabok.


Viszont az elegánsabb letisztultabb vonalat kedvelőinek se kell félnie, mert nagyon szép minimál napszemüvegeket is találhatunk az új kollekciókban.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr558688488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása