05.07. 2016

TOMS One Day Without Shoes 2016 || Save the date!

toms_odws16.jpg


toms_odws_22.jpgtoms_odws_1.jpg

Hello,


As last year, TOMS held the One Day Without Shoes event this year too. The company tries to draw attention to those children in the world who cannot afford shoes. This situation has bad influance on their health care not to mention their opportunity to study and rise in the future.


TOMS with the One of One model helps to give more than 50 millions pair of shoes for the needy in the last ten years. Now you can help without buying one on the day of One day without shoes 2016.


If you want to help please upload a picture to Instagram on 10th of May of your feet without shoes using the hashtags #withoutshoes and #tomshungary. 10 countries‘ 10-10.000 children are going to get a pair of shoes, so together it’s 100.000 hapiness!


Love,

            Festy



A TOMS idén is megrendezi a One Day Without Shoes nevű eseményét, melynek során a cég minél több ember figyelmét szeretné felhívni arra, hogy a világon rengeteg gyereknek nincs cipője, ami mind az egészségükre, mind a tanulási és így jövőbeli kiemelkedési lehetőségeikre hatással van. 

A TOMS a One fo One modell segítségével belül eddig több, mint 50 millió pár cipőt osztott szét a világ rászoruló gyerekeinek az elmúlt 10 év során, de most a One Day Without Shoes 2016 keretein belül arra is lehetőséget ad, hogy vásárlás nélkül segíthessünk.

A TOMS arra kéri vásárlóit és rajongóit, hogy május 10-én töltsenek fel egy képet a lábukról cipő nélkül az Instagramra a #withoutshoes és a #tomshungary hashtagekkel és az így posztolt képek után 10 ország 10 -10 000 gyereke kap majd egy pár cipőt, összesen 100 000 párat.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr558693882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása