06.13. 2016

Csillag Zsuzsi festin collection

festy6s_1.jpg



festy4s_1.jpgfesty3s_1.jpgfesty5s_1.jpgfesty2s_1.jpgPhoto by Beauty Junkie


Outfit
Top: Csillag Zsuzsi
Skirt: H&M
Gladiator sandals: Zara
Sunglasses: Ray Ban
Bag: Gucci


Hello,

I can’t wait the festival season each year and now it’s here again! During these weeks I have finally some free time to relax.

To tell you the truth I love the festival mood and its fashion, because at this time I can embrace my hippie side and wear super outfits.  


Hereby I propose this festival set for you. You can find this beautiful porous laced T-shirt in Zsuzsi Csillag's new limited collection. Knitted T-shirts are always looking good with a short or a skirt. Just add a sandal for it and you have the perfect festival outfit.

Kiss,

            Festy





Sziasztok!

Ebben a hónapban végre elkezdődik a fesztivál szezon, amit én minden évben nagyon várok, mert évközben nem járok túl sokat bulizni, így ilyenkor egy kicsit el tudok lazulni és kikapcsolódni. Mondjuk imádom a fesztiválok hangulatát és a fesztivál divatot is, mert erre a pár napra elővehetem a hippie énemet és szuper outfiteket állíthatok össze.


Egy kis kedv csinálónak össze is raktam egy fesztivál szettet, aminek a fődarabja ez a lyukacsos csipkefelső, ami a Csillag Zsuzsi új limitált fesztivál kollekciójából van. A kötött felsőket mindig jól lehet kombinálni egy farmersorttal vagy egy szoknyával. Már csak egy saru hiányzik hozzá és kész is az outfitünk! :)


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr438806206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása