06.20. 2016

MFW - VERSACE showroom

14.jpg



16.jpg2.jpg3.jpg1.jpg17.jpg4.jpg10.jpg8.jpg9.jpg6.jpg15.jpg12.jpg

 

Hello,

For a while now, I owed you a post from the spring Milan Fashion Week and I finally did it in the weekend. I didn't want to loose this material, because I really wanted to show you the photos I took of the newest collection in the VERSACE showroom.

The biggest honor I had this year's fashion week was that I was invited into the VERSACE Headquarters, a beautiful old building itself. When I get into contact with big brands like this, I always melt a bit and Magdi witnesses every time how excited I get and even that I fall apart a bit. Sometimes it's quite unbelievable how far I got in 8 years.

When we got into the showroom, we bumped into Leoni, my favorite German blogger from Ohh Couture, and she was very cute. She has the most beautiful photos of all the bloggers I follow, those inspire me a lot. She is someone really worth to follow :)!

From the new VERSACE collection I liked the awesome bags most, I love their style and can totally imagine them with my outfits :). I might invest into one of them some time, until then you can see them on these photos.

Love,

Festy



Sziasztok!

A tavaszi Milan fashion week-ről még el volta maradva egy poszttal, amit most hétvégén végre pótoltam. Nem akartam, hogy elvesszen ez az anyag, mert mindenképpen meg szerettem volna veletek is osztani a VERSACE showroom-jában látott legújabb kollekciót. 


Az idei divat héten ez volt a legnagyobb megtiszteltetés, hogy meghívást kaptam a VERSACE székházába, ami maga is egy gyönyörű régi épület volt. Amikor ilyen nagy márkákkal kapcsolatba léphetek, akkor mindig egy kicsit elérzékenyülök. Igazából a Magdi ennek mindig a tanuja, hogy mennyire beizgulok, teljesen izgatott leszek és kicsit szét is esek. Sokszor tényleg felfoghatatlan, hogy 8 év alatt milyen hosszú utat tettem meg mostanáig... 


Amikor beléptünk a showroom-ba, akkor összefutottunk a kedvenc német bloggeremmel Leonie-vel az Ohh Couture blog írójával, és nagyon cuki volt. :) Akiket követek bloggereket azok közül szerintem neki vannak a leggyönyörűbb képei. Sokszor inspirálódok belőlük. Érdemes követni a blogját! :)


A VERSACE legújabb kollekciójából nekem ezek a szépséges táskák tetszettek a legjobban. Nagyon tetszik a stílusuk és ráadásul el is tudnám őket képzelni a szettjeimhez. :) Majd lehet, hogy egyszer beruházok egyre. Addig is ezeken a képeken csodálhatjuk az alkotásokat.


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr178442492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása