08.04. 2016

Balaton Sound 2016 - GANT Rugger festival style

festy1s_1.jpg



festy2s_1.jpg7s.jpgfesty4s_1.jpgfesty3s_1.jpg6s.jpg


Sziasztok!


A Balaton Sound-ról még tartozom nektek blog bejegyzésekkel. Ráadásul jövő héten már kezdődik a Sziget Fesztivál is, amit már nagyon várok, mert szuper előadók lesznek. :)

Nézzük is az első szettemet! A vízpartra választottam egy szép len ruhát  a GANT-tő és hozzá egy cuki vasmacskás fürdőruhát. Természetesen a saru is egy nélkülözhetetlen kiegészítő a fesztiválokon. A Balaton Soundon lehet egy kicsit nőiesebben és csinosabban öltözködni, mint a többi fesztiválon. A Sziget viszont sokkal lazább és alternatívabb lesz.

A Balaton Sound azért az egyik kedvenc fesztiválom, mert a Balaton miatt, olyan mintha nyaralnék, és közben még egésznap szól a zene is, és még bulizni is lehet.

Puszi, Festy



Hello,


A promised you posts from Balaton Sound, so here they come! And Sziget festival starts next week and I’m very excited about it as there will be super performers there :) 


Let’s have a look at my first outfit! I chose a beautiful linen dress from GANT and a cute swimsuit with anchor print for the lake shore. And of course a pair of lace-up sandals is a must have accessory at any festivals. Balaton Sound lets you to dress a bit more girly and pretty than other festivals, but for Sziget I’ll show you looks much more laid-back and alternative.


Balaton Sound is my favorite festival, because the Balaton makes me feel like I’m on holiday and the all-day long music and parties just make it even better. 


Love, 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr468931524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása