10.04. 2016

Camp Fossil press event

_mg_7897.jpg

_mg_7232.jpg_mg_7401.jpg_mg_7626.jpg_mg_7461.jpg_mg_7462.jpg
Sziasztok!


Múlt héten a FOSSIL szuper esemény vehettünk részt az Aria Hotel tetején, ami nekem az egyik kedvenc helyszínem a gyönyörű kilátás miatt. Megismerkedhettünk a FOSSIL legújabb kollekciójával és a gravirozó géppeükkel, amivel személyre szabott ékszereket készíthettünk magunknak.


Az
ősz tónusainak széles skáláját vonultatja fel a CAMP FOSSIL karóra és ékszer kollekciójában, melyben nagy hangsúlyt kapnak a természet és a vadon színei.


Így
a barna, a menta zöld, a lime, a mogyoróvaj kapja a főszerepet. Sőt a játékot még izgalmasabbá téve, mimóza sárgával, rózsaszínnel és tengerészkékkel állították párba őket. A rozé arany természetesen továbbra is úttörő a kisdobosok között!


Izgalmas
őszi trendjeik szabadságot adnak, hogy követhessétek kalandvágyaitokat, akár a városban akár a Kék-túrán.


De pszt! Induljon a
varázslatos CAMP FOSSIL kaland! Kumba-YAH!


Puzsi, Festy



Hello,


Last week we were invited to a super event of FOSSIL on the rooftop of Aria Hotel, which is one of my favorite places because of the beautiful view from there. We were introduced to the newest collection of FOSSIL and to the brand’s engraving machine that helped us to create personalized jewellery for ourselves. 


The new CAMP FOSSIL watch and jewellery collection appears in the tones of the fall with a great emphasis on the colors of the nature and wilderness. 


Brown, mint green, lime and peanut butter colors play the main role, while pairing them with mimosa yellow, pink and navy blue adds playfulness to the collection. And of course rose gold is still the star!


The exciting fall trends let you to be free to follow your desire for adventures, either in the city or in the woods.


But shhh, let’s the magical CAMP FOSSIL adventure start! Kumba-YAH!


Kisses, 
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6911776207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása