10.23. 2016

Armani - Minimal style in Milan

festy7s_3.jpg



festy2s_7.jpgfesty3s_6.jpgfesty6s_3.jpgfesty1vs_2.jpgfesty4s_6.jpgfesty5s_3.jpgPhoto by Nagy Teodóra

 



Sziasztok!

A milánói beszámolók újabb posztjához érkeztünk, amiben egy gyönyörű letisztult ékszer szettet szeretnék nektek bemutatni az Armani-tól. Sokan szeretjük az Armani elegáns ruháit, de érdemes a kiegészítőik között is keresgélni, mert nagyon szép darabokra lehet bukkanni.


Azt vallom, hogy a minimal stílussal nem lehet mellélőni. Tehát, ha bizonytalanok vagytok magatokban, akkor mindenképpen a letisztult ruhákat keressétek. Ebben az évben  ezek a világoskék színű felsők és ruhák teljesen magával ragadtak, így elég sokszor visszaköszönt ez a kellemes szín az outfitjeimben. Sokszor már figyelnem kellett rá, hogy egyáltalán más színű ruhát is vegyek magamnak. Mondjuk a világoskék és az ezüst kombinációja még mindig le tud venni a lábamról... :)


Puszi, Festy



Hello,


Here comes the next post of my Milan FW experience, and I’d like to show you a beautiful, sophisticated jewellery set from Armani. Most of us like the elegant clothes of Armani but you can find very nice pieces among the accessories too.

I think that you never can’t go wrong with minimal style. When you are not sure of your choices, go for the clean silhouettes and colors. This year light blue tops and dresses became my absolute favorites, so you can see this nice color many times in my outfits. I even have to remind myself to wear a different color sometimes. And I really love the combination of light blue and silver…:)


Kisses, 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9711821603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása