10.24. 2016

Beauty - LuX-Factor Eyelash serum for the eyebrow

3s_2.jpg



2s_2.jpg1s_1.jpg4s_2.jpg


Sziasztok!

Ma és vasárnap egész nap posztokat írtam, így lassan kezdem utolérni magamat. Sajnos újra itt az ősz, és a rossz idő miatt most már több időt töltök itthon, így van időm foglalkozni a bőröm ápolásával is. Tehát a divat témák mellett lesz pár poszt, ami a beauty-ról is szólni fog.


Még régebben említettem, hogy a Lux-Factor Eyelash szérumát elkezdtem használni a szemöldökömre is, mert azt olvastam a leírásban, hogy arra is nagyon jó. Pár hónap után most már erősebbnek érzem egy kicsit és dúsult is valamennyit. Persze csak természetesen olyan kis finoman, ami nem baj. Így most pont jó lett.


Itt találtok hozzá még részletesebb leírást: http://lux-factor.com/szempillanoveszto-szerum


Puszi, Festy


Hello,

I spent all my day and Sunday with writing posts and the good news is that I’m really close to catching up with them. Fall is here and as in this bad weather I spend more time at home, I have more time to take care of my skin too. So from now on, be ready for some beauty themed posts next to the ones about fashion.

I think I already mentioned that I have started to use Lux-Factor Eyelash serum on my eyebrows too, because I read in the desciptions that it works there also. After a few months, I feel my eyebrows stronger and a bit thicker, but still very natural, which I really like. They are kind of perfect now.

You can find detailed information here: http://lux-factor.com/szempillanoveszto-szerum


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7111832479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása