10.25. 2016

Bobbi Brown store opening at the Fashion Street Budapest

8s_1.jpg



2s_4.jpg5s_3.jpg3s_4.jpg9s.jpg4s_4.jpg6s_2.jpg1s_3.jpg7s_2.jpg

 

Sziasztok!

Múlt héten megnyitott a Bobbi Brown legújabb boltja a The Ritz-Carltonban a Fashion Streeten. A üzletnyitó ünnepség másnapján egy blogger workshopot tartottak az üzletben és megismerkedhettünk az összes termékeikkel és az újdonságaikkal. Nagyon hasznos volt számomra, mert még sok tanulnivalóm van a beauty világában. A kedvenc témám mindig a skincare, mert folyton az izgat, hogyan ápolhatom az arcomat és megelőzhetem a bőröm öregedését. :))) Gondolom, sokan vagytok ezzel ti is így! :)

A termékek ismertetése után kaptunk egy kis smink tanácsadást is, ami szintén nagyon hasznos volt számomra. Tanulhattam pár újabb módszert. Szerencsére a sminkelés nem okoz nekem nagy nehézséget, mert szépen tudok rajzolni. Könnyedén meg tudok tanulni fogásokat és módszereket.

Ha még nem voltatok az új Bobbi Brown üzletben, akkor érdemes benézni! És bátran próbáljátok ki az ingyenes sminktanácsadást is!


Puszi, Festy



Hello,


Last week Bobbi Brown opened it’s newest store in The Ritz-Carlton Hotel on Fashion Street. On the opening day the brand organized a blogger workshop and introduced us to the collection and the newest products. It was very useful for me, because I still have so many things to learn in the world of beauty. My favorite topic is still skincare, as I still want to know everything of how I can take care of my skin the best way and how to prevent the sings of aging. :)) I guess that you share this interest with me :)

After the presentation of the products we also got a make-up guidence, which was useful for me too. I could learn a few new tricks. Fortunately doing my make-up is never a problem for me, as I can draw quite well. And I can learn the new techniques quickly.

If you haven’t been to the new Bobbi Brown shop, I totally recommend it. And don’t miss the free make-up guidence!


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9911836201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása