11.25. 2016

FashionDays - Black Friday

festy1s_6.jpg


festy5vs.jpgfesty2s_6.jpgfesty4vs.jpgfesty3s_7.jpgPhoto by Nagy Teodora


Outfit
Bomber Jacket: Vila
Sweater: Sportmax Code
Jeans: Mango
Bag: Picard
Shoes: Converse
Sunglasses: Ray-Ban


Sziasztok,


Számomra az év egyik legizgalmasabb része következik. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki teljes extázisba van már a BLACK FRIDAY miatt. Az idei évben a Fashion Days kínálatából fogok lecsapni a legjobb ajánlatokra. Tudtátok, hogy a kezdeményezés jóvoltából, akár 90% kedvezménnyel lehet hozzájutni a hőn áhított ruhadarabhoz.

A Fashion Days weboldalán több százezer divattermék közül tudtok kényelmesen - otthonról, a karosszékben ülve - válogatni. Az alábbi útmutatót követve az elsők között lehetsz, akik a kedvezményekben részesülnek:

·0     Írd be a naptárba!
A BLACK FRIDAY idén november 24-én 23 órakor kezdődik a fashiondays.hu-n, de mobilapplikációnkon már hamarabb indul, ezért érdemes letölteni az applikációt!

·1     Töltsd le az applikációt! 

Töltsd le a mobilapplikációt MOST, hogy az elsők között lehess, akik vásárolhatnak az akciókban!

·2      Regisztrálj!
Ha még nem vagy a FashionDays.hu regisztrált felhasználója, itt a tökéletes alkalom, hogy létrehozz egy profilt! Jelentkezz be még az akciók indulása előtt!

·3      Ügyelj arra, hogy bejelentkezve maradj!
Lépj be a profilodba már a Black Friday kezdete előtt. Így amikor elindulnak az akciók, nem veszítesz időt a bejelentkezéssel, és álmaid termékei már csak pár kattintásra lesznek tőled! Több mint 700 000 termék közül válogathatsz majd, akár olyan luxusmárkák kínálatából is, mint a Burberry, a Prada vagy a Valentino!

·4      Készíts kívánságlistát!
Használtad már a fashiondays.hu-n a Kedvencek funkciót? Állítsd össze kívánságlistádat még a Black Friday előtt, úgy, hogy a megvásárolni szánt termékeknél a SZÍV ikonra kattintasz! Így azok bekerülnek a Kedvencek listádba, és a Black Friday indulásakor egy helyen könnyen elérhetőek lesznek. Már csak a kosárba kell tenned őket, mi pedig ingyenesen kiszállítjuk megrendeléseidet!

Én már kíválogattam a kedvenc darabokat a FashionDays.hu oldalon.
Ti se maradjatok le!

Jó készülődést a BLACK FRIDAY-re!


Puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3011998410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása