11.28. 2016

Beauty - LuX-Factor 4D Hyluron Cream for the winter season

festy4s_9.jpg



festy3s_9.jpgfesty1s_8.jpgfesty2s_8.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok,


Visszavonhatatlanul elérkeztünk az év leghidegebb időszakához, magától értetődő, hogy ilyenkor melegebb ruhákat hordunk és több réteget veszünk fel. Egyszóval védjük a testünket a hideg ellen. 
De mi a helyzet az arcunkkal?! A hideg levegő rendkívüli módon igénybe veszi a bőrünket, gyorsan kiszárad és veszít rugalmasságából, ezáltal sérülékenyebbé válik. Mivel őt nem bugyolálhatjuk be gyapjú pulóverbe, ezért hatványozattan fontos ilyenkor a hidratálás. 

Én a LUX–FACTOR 4D HYALURON ránctalanító krémmel veszem fel a harcot az említett külső tényezőkkel szemben. Meg van benne minden lényeges tulajdonság, ami bőröm karbantartásához szükséges. 
A LUX-FACTORba nagyon szeretem, hogy gyorsan beszívódik és nem hagy - a nedvesség által - hideg érzetet a bőrömön. A tápláló hatóanyagok, így azonnal bekerüljenek a mélyebb rétegekbe, így ellenállóbbá téve arcbőrömet a szélsőséges időjárástól. 4D HYALURON pedig hidratál és egyben ránctalít. 

Télen is ápoljátok az arcotokat!


Puszi:
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6311998794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása