12.01. 2016

Fitness style and fashion together

festy6s_4.jpg


festy4s_6.jpgfesty5s_5.jpgfesty10s.jpgfesty2s_5.jpgfesty1s_5.jpgfesty9s_1.jpgfesty7s_5.jpgfesty8s_2.jpgfesty11s.jpgfesty13s.jpgfesty12s.jpgPhoto by Nagy Teodora


 

Sziasztok,


Egy 21. századi, modern életet élő embernek elég nagy nagy kihívást jelent, hogy minden egyes percet hasznosan, de ugyanakkor kellemes hangulatban töltsön el. Sokszor rohanunk mindenhova, semmire nincs igazán időnk. Emiatt olyan eszközöket keresünk, amik a mindennapos kényelmünket szolgálják, és sokoldalú funkcióinak köszönhetően egyszerűbbé, praktikusabbá teszik életünket. A Fitbit Alta és a Beoplay A1 pont ilyen „találmányok”.


Fitness és divat egy kijelzőbe zárva

Végre egy fitneszpánt, ami divatos és egész nap tudom hordani. Bármilyen outfitet választok aznap a különböző színű és stílusú pántok között válogatva, mindig megtalálom a megfelelőt, legyen az bőr, fém vagy klasszikus szilikon. A designt meg fokozza a vékony érintőkijelző.


Gyakran megesik velem, hogy a napi programomba nem tudom beleilleszteni az edzést, de mivel így is sokat mozgok - egyik megbeszélésről sietek a másikra - szeretem tudni, hogy milyen távolságot tettem meg a nap végére. Sikerült-e vajon kalóriaégetésben is elérnem a kitűzött célt, amit egy intenzív 60 perces edzésen is megtettem volna? Ezekre a kérdéseimre a Fitbit Alta egész napos aktivitást mérő funkciója ad választ. A SmartTrack funkciójának köszönhetően a készülék azonnal érzékeli az aktív mozgásomat, sőt meg is tudja különböztetni a mozgásformákat, például a sétát, futást, biciklizést, aerobic-ot. Így nem kell gombokat nyomkodnom ahhoz, hogy bekapcsoljam, – amit egyébként tuti, hogy elfelejtenék:) - így is rögtön tárolja az adatokat. Ezeket automatikusan szinkronizálja a telefonomra, ezáltal könnyen nyomon tudom követni a sporttevékenységemet, napi aktivitásomat. A Fitbit applikáción keresztül tudom aktiválni a csendes ébresztő funkciót is, ami szolid rezgéssel ébreszt reggelente, amit egyszerűen imádok. Az automata alvásfigyelő funkció pedig megmutatja, hogy pontosan milyen hosszan és milyen minőségben telt az éjszakai pihenésem. A kijelzőjén pedig azt is látom, hogy ki hív telefonon, illetve jelzi az üzeneteimet és naptárbejegyzéseimet is. Egyszóval az Altában számomra minden lényeges funkciót megtaláltam.


Beoplay A1: a design és a funkcionalitás harmóniája

A Beoplay A1 tervezője - Cecilie Manz - olyan zseniális design-ba bújtatta ezt a tökéletes kis hangszórót, amibe rögtön beleszerettem. Az alumínium borítás, nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz az A1 bluetooth hangszórónak, de egyben strapabíróvá is teszi. Különösen szeretem, hogy nincsenek rajta gombok, így könnyen be tudom csúsztatni a hátizsákom, kézitáskám, vagy a kabátom zsebébe. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én akár utazok, akár dolgozok, vagy akár a fürdőszobában sminkelek, mindig kell, hogy szóljon a zene körülöttem. Ezt a hangszórót mindenhova magammal tudom vinni, mert pillekönnyű - mindösszesen 0,6 kg, bárhová letehetem, felakaszthatom. Természetesen a külcsín mellett a belsőre is nagy hangsúlyt fektettek az alkotók. Egyszerűen fantasztikusan szól!

Egy töltéssel extra hosszan, 24 órán keresztül lehet hallgatni rajta zenét, ha egész nap hallgatom, sem tudom teljesen lemeríteni, és mindig tiszta, erőteljes hangzást ad a Bluetooth hangszóró. Mivel csepp– és porálló (ha kézbe veszed, magad is elhiszed, hogy az), nem félek magammal vinni. A beépített mikrofonját pedig különösen kedvelem. Telefonáláshoz nagyszerűen tudom használni, kihangosítva a barátaim mindig meglepődnek, milyen tisztán hallanak, mintha csak ott állnék mellettük és úgy beszélgetnénk.


Én már nem tudnék nélkülük élni, annyira beépültek a mindennapjaimba. :)


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7211996844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása