02.23. 2017

Spring vibes by Fossil

festy8s.jpg


festy4s_4.jpgfesty6s_1.jpgfesty1s_5.jpgfesty7s.jpgfesty5s_2.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok,

Egyre inkább érzem a tavasz közeledtét, így az öltözködésemben is egyre jobban dominálnak a könnyed, világos színű darabok.

Most, amikor Nizzában jártam, kihasználtam a ragyogó időt és lemenetem a tengerpartra. A kellemes tengerparti sétához egy laza, tavaszi, pasztell szettet állítottam össze egy vagány pólóval és ezzel a szép Fossil órával.

Nagyon szeretem a nőies, pasztell színű karórákat, ez a darab pedig remek kiegészítője lehet egy elegáns vagy akár egy lazább összeállításnak egyaránt. Olyan jó viselni ezeket a színeket és ezt az órát, nem is tudnék kellemesebb tavaszváró szettet elképzelni!

Lassan ide is megérkezik a tavasz; jó hangolódást nektek is! ;-)

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,

I feel the spring coming and I am starting to use more and more light colours.

I was staying in Nice and since the weather was really nice I decided to take a walk on the beach. I put on a cool T-shirt, which I combined with this beautiful Fossil watch. This one is a wonderful match with an elegant or even a more informal outfit. I am really into these colours and this watch, it feels so great to wear them!

Spring is at the doorstep so let’s start preparing yourselves for a warm welcome ;-)

Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1412287503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása