03.18. 2017

GAS Jeans - PIMP YOUR DENIM

festy2s_2.jpg


festy3s_2.jpgfesty1s_2.jpgfesty4s_2.jpgfesty6s_1.jpgfesty5s_2.jpgPhoto by Teodora Nagy


Sziasztok,


Van egy jó írem, hogy a GAS Jeans 2017. március 25.-én (szombaton) 12-től 18-ig óráig vár benneteket a Westendben lévő üzletükben, ahol egyedi lehetőséget biztosít, hogy flitterekkel, felvarrókkal díszitsd fel vadonatúj farmerodat, vagy bármilyen GAS Jeans farmerterméket, legyen az mellény vagy dzseki.
Igen jól olvasod:) Látogass el a megjelölt időpontban a Westendben található GAS üzletbe, vásárolj bármely újkollekciós farmerterméket, válaszd ki a felvarrókat és az üzletben azonnal megvalósítják saját stílusú farmerodat.
Ha ez nem lenne elég, akkor még ráadásként, ha - a farmeron kívül - további újkollekciós terméket vásároltok 20% kedvezményben részesültök.

Itt találhatjátok a Facebook eseményt, ahol még további részleteket tudhatok meg:
https://www.facebook.com/events/387136271669552/


A divat ciklikusságát igazán jól mutatja a posztban bemutatott öltözékem. A GAS Jeans legújabb kollekciójában újraértelmezte a 80-as évek farmerdivatját és ennek eredményeképpen újra szemezgethetünk coolabbnál coolabb felvarrók között.
Ezen felül igazi rajongója vagyok a boyfriend fazonnak, ami szintén nagy hangsúlyt kapott a GAS 2017-es tavaszi-nyári kollekciójában.
Nemcsak, hogy nagyon kényelmes és tök jól néz ki, de a variálhatósága is páratlan. Én most egy halványkék inggel variáltam, de szuperül passzol egy laza pólóval is.



Puszi
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7812349163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása