04.02. 2017

DO attitude by Pandora

festy1s_11.jpg


festy12s.jpgfesty11s.jpgfesty2s_11.jpgfesty6s_6.jpgfesty10s.jpgfesty13s.jpgfesty3s_11.jpgfesty9s.jpgfesty13s.jpgPhoto by Teodora Nagy


Outfit
Jewellery: PANDORA
T-shirt: CHANEL
Skirt: Zara
Heels: Manolo Blahnik
Bag: Louis Vuitton


Sziasztok,

A részletekben rejlő szépség az, ami igazán lenyűgöz. Valószínűleg ezért örültem meg annyira az PANDORA kollekció érkezésének. Az új ékszereket a ragyogó színek, a kifogástalan minőség jellemzik, és minden egyes apró részletük pozitív életérzést közvetít. Olyan életérzést, amit egyetlen szóban sikerült megfogalmazniuk: DO.

A DO lényege, hogy engedj utat a kreativitásodnak, légy önmagad, vállald és ünnepeld a belőled fakadó szépséget. Öltöztesd magad ragyogó tavaszi színekbe az új ékszerekkel, variáld őket kedvedre, és fejezd ki bátran az egyéniségedet! Ezzel a szemlélettel én is maximálisan tudok azonosulni. Fontos, hogy egy ékszerben többet lássak meg, mint egy egyszerű tárgy. A Pandora is azt hirdeti, hogy az ékszerekben rejlő érték a minőségi anyagokban, a tökéletes kivitelezésben és a társadalmi felelősségvállalásban rejlik.

A design, a gyönyörűen kidolgozott részletek és a csodálatos anyagok, mint például a kézzel készített tűzzománc, engem is azonnal elbűvöltek. Számomra nagyon pozitív érték az is, hogy a Pandora figyelmet szentel arra is, hogy a tökéletességre való törekvésben embertársaink és a környezetünk iránt is tiszteletet tanúsítson. Ezért van az, hogy kizárólag minőségi, környezetbarát anyagokkal és módszerekkel dolgoznak. És ezért van az, hogy nagyon hamar ráhangolódtam a DO életérzésre, és napról napra egyre jobban élvezem : -)

Az ékszerek variálhatósága egymással és különböző ruhadarabokkal tényleg kimeríthetetlen! A rózsaszín egyébként is nagy sláger nálam az idén; az új Pandora gyűrűkkel és karkötőkkel kombinálva pedig már olyan érzésem van, mintha lebegnék : -)

Puszi,
Festy

 

Hi Babes,

It is the beauty in the details that I’m truly amazed by, so no surprise I’m very delighted with the new Pandora spring collection, which features intense colours, perfect quality and so much value under the surface. Each piece of this collection intends to convey a positive attitude expressed with one single word: DO.

The essence of DO is that you unleash your creativity, be yourself and celebrate the beauty within you. Dress up in shining spring colours of the new collection, combine them without restriction and express your personality! This attitude is one I can resonate with – just as with Pandora’s other idea that true value comes from high-quality materials, excellent craftsmanship and social responsibility.

I am fascinated by the design, the meticulously crafted details and the wonderful materials such as handmade vitreous enamel! Beyond aiming for perfection, Pandora lays emphasis on showing respect for our other people and our environment, too. That is why they use environmentally friendly materials and follow green practices in their production. And that is why I could embrace DO attitude so easily : -)

These jewels have unlimited potential to be combined with each other and your favourite clothes. Pink is my favourite this season, and combined with the new Pandora rings and bracelets, I feel like I’m levitating : -)

Kisses,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1212394489

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása