04.27. 2017

Skagen watch – simple and straightforward

festy3s_3.jpg


festy4s_3.jpgfesty1s_3.jpgfesty6s_1.jpgfesty2s_3.jpgPhoto by Vivien Arato


Sziasztok,


A mai outfit bejegyzésemet a skandináv dizájn ihlette. Az egyszerű, letisztult, őszinte vonalak jellemzik, aminek köszönhetően a szett a jellegzetes északi szellősséget, könnyedséget és lazaságot árasztja. Színekben is a skandináv stílusra jellemző világos, üde, kissé tört színárnyalatokat kerestem, és így esett a választás a kék égre emlékeztető ingre és a fára emlékeztető színű kabátra. A köthető ujjú és derekú kabáttal és a cipővel egy kis bohém érzést is sikerült belevinni az amúgy harmonikus arányú, nyugalmat árasztó szettbe : -)

Mint sok más esetben is, a részletekben rejlik a lényeg. Az egész összeállításból az óra a kedvencem. A jó dizájn bizonyítéka, hogy egy teljes mértékben a funkciót előnyben részesítő, minimál stílusú karóra olyan jól öltöztet, mint ez a Skagen óra. Az egész outfitet képes nem csak kiegészíteni, de élettel megtölteni!

Kitűnő viselet egy kis időzéshez a Budai Várban, és közben élvezni a friss levegőt a napsütést és a kilátást – könnyedén, stílusosan : -)


Puszi,Festy

 

Hi Babes,


This outfit was inspired by Scandinavian design. It is characterised by simple, clean and straightforward lines, thanks to which it conveys the airiness and subtlety of the northern style. I was looking for the same in the colours, and that is how I found these bright pastel-coloured pieces. This shirt evokes blue skies and this fantastic coat’s colour reminds me of wood. The coat and the shoes wonderfully jazz up the outfit’s modest harmony.

As in many other cases, it is essential to pay attention to detail. I do, and it is not surprising that this watch became my favourite. Good design is proven by that though this Skagen watch is intended to be simple and functional, it still has the potential to make the whole outfit look much more stunning.      

Perfect wear for unwinding and enjoying fresh air and sunshine in the old Castle District – easy and trendy : )


Kisses,Festy          

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7412472521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása