07.27. 2017

Celebrating friendships – the new Pandora collection

festy3s_4.jpg


festy4s_4.jpg


festy1s_5.jpgfesty5s_4.jpgfesty7s_3.jpgfesty2s_4.jpgfesty6s_4.jpg
Photo by Arato Vivien


Sziasztok,


A barátság nagy kincs. Olyan, ami egy életre szól – mint egy becsben tartott ékszer.

Tudtátok, hogy július 30. a Barátság Világnapja? Ezen a napon emlékeznek meg világszerte egyre több helyen a baráti kapcsolatok és az összetartozás fontosságáról. Ez az a nap, amikor a barátaiddal együtt ünnepelhetitek, hogy vagytok egymásnak.

Számotokra mit jelent egy jó barát? Számomra rengeteget: egy olyan embert, aki egy életen át jelen van a mindennapokban és a fontos pillanatokban. Olyasvalaki, aki megnevettet, aki megnyugtat, aki továbbsegít. Az az ember, aki köré számtalan életre szóló emlékem gyűlik.

Mi heten a barátnőimmel gimi óta vagyunk legjobb barátok. Egyetemen alatt még együtt is laktunk, de most, hogy sok mindenkinek már családja van, csak ritkábban tudunk találkozni. Ezért erre a különleges napra olyan ajándékot adunk egymásnak, amiről minden nap eszünkbe jut majd a barátságunk.

A Pandora új kollekciója kifejezetten barátoknak készült: színes szövetkarkötők, szíves medálok; a gyűrűkön és fülbevalókon pedig a végtelenség jele díszeleg – az örök barátságot hirdetve.

Büszkén fogjuk viselni az új ékszereinket, hogy mindig tudjuk: ez a barátság már végig ki fog tartani : )

Happy World Friendship Day!

Festy

 

Hello Babes,

Friendship is a real treasure that lasts a lifetime. Like a precious piece of jewellery.

Did you know that 30 July is the international day of friendships? It is a day for celebrating friendships, a day when friends express their love to each other.

What does a good friend mean to you? To me it means somebody who is present in my everyday life and in some of the most important moments of my life too. Somebody who makes me laugh, who comforts me and helps me get along in life. A person whom I share plenty of good memories with.

My best friends and I have been BFFs since secondary school. Seven girls who also used to live together when they were students. Today many of us have family, and we can, therefore, meet less frequently. On this special day, we want to surprise each other with gifts, that will always remind us of our friendship.

The new Pandora collection was created for friends: colourful bracelets with heart-shaped charms and rings and earrings embellished with the symbol of infinity.

We will wear them with proud so that we will always know: this friendship will last until the end. : )

Happy World Friendship Day,

Festy



Sponsored post

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6412697037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása