08.31. 2017

Fossil – autumn collection

festy4s_9.jpg


festy5s_8.jpgfesty3s_10.jpgfesty2s_10.jpgfesty6s_5.jpgfesty1s_10.jpg
Photo by Nagy Teodora



Sziasztok,


Elperegnek az utolsó nyári percek is…

De nem csodálatos, ahogy minden évszak valami újat hoz magával?

 
Az ősz közeledtével egy sor új élmény mellett a divatmárkák őszi kollekciói is megérkeznek, ezért ez mindig egy izgalmas időszak számomra. Az enyhe idő még megengedi a nyárias öltözködést, de az outfitünkbe már belecsempézhetünk egy-egy új darabot a kedvenc márkáink őszi kollekcióiból.

Szeretem mostanában előtérbe helyezni az órákat, mert elképesztő eleganciát tudnak lehelni egy szettbe. Képesek az outfit lelkévé válni. Ilyen ez az óra is a Fossil új, őszi kollekciójából: gyönyörű formája és pasztell színvilága egy harmonikus összképet ad az outfitnek.

Viszlát nyár / Hello ősz : -)


Puszi,

Festy

 

Hello,

Summer days are ticking away…

But isn’t it wonderful how each season brings something new?

It is one of the most exciting periods of the year: as autumn is approaching, there is a series of new adventures and also new fashion collections coming with the wind. This mild late summer weather still allows you to dress in your favourite summer clothes while you can also add one or two precious new autumnal pieces from beloved fashion brands.

Lately I have developed a passion for watches, because they tend to have a great potential to fill an outfit with elegance. This watch from the new autumn collection by Fossil is an amazing example: it has a beautiful shape and wonderful pastel shades that put it right in the core of this outfit.


Goodbye summer / Hello autumn : -)

 

Hugs,

Festy


Sponsored post

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7412803982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása