09.19. 2017

GAS Jeans streetwear

festy1s_6.jpg



festy5s_4.jpgfesty7s_3.jpgfesty3s_6.jpgfesty6s_4.jpgfesty2s_6.jpgfesty5s_4.jpgfesty8s_3.jpgfesty4s_5.jpg
Photo by Arato Vivien



Sziasztok,

Nagyszerű dolog az őszben, hogy ezekben a hónapokban sokkal változatosabban és izgalmasabban lehet öltözködni.

Ebben a street style outfitben hozza csak igazán a formáját a GAS Jeans; a laza stílusban nagyon otthon vannak. Ezt a szettet én a lusták kedvencének hívom: ezzel igazán nem kell sokat vesződni reggel, elég csak indulás előtt pár perccel magadra dobni a ruhákat, és már kész is vagy!

Igazi vagány, utcai stílus, ami extra kényelmes, és mivel gyakorlatilag egymásra rétegezett ruhákból áll, ezért a hűvösebb időjáráshoz is abszolút megfelelő.

Ez egy olyan szett, amiben biztosan komfortosan érzed magad akár egész nap.

Puszi,

Festy

 

Hey,

Isn’t it just great that you can wear such a good deal of various chic clothes in autumn? This season is the best time to get excited about different styles!

This street style outfit is one that shows what GAS Jeans is the best at. I call it ‘lazywear’ as it demands zero time to select the right pieces, which allows you to sleep in and get dressed just a few minutes before leaving the house!

This is some real cool style that is super comfy, and since it actually consists of several layers of clothes, it is absolutely appropriate for cooler autumn weather.

You will certainly feel comfortable all day in this outfit.

Kisses,

Festy





Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6512992868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása