12.07. 2017

The Value of Time

festy1s_2.jpg



2s_1.jpgfesty2s_1.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok!

Az ünnepi időszakban jól esne lelassulni, megnyugodni és egyre több időt szentelni önmagunkra, a családunkra és azokra, akik igazán fontosak nekünk. Viszont a valóságban az ünnepeket megelőző napok inkább szólnak a rohanásról, a határidőkről, a bevásárló- és teendő listákról, mint az várakozásról és az elmélyülésről. Számtalan feladatot kell folyamatosan kézben tartanom, zsonglőrködöm a napirendem megszervezésével és sokszor késői órákig dolgozom. Egy pillanatra sem feledkezhetem meg az időről, hiszen pontos szervezéssel mindenre kell, hogy jusson.
A Calvin Klein letisztult és kifinomult óráit és ékszereit azért viselem ilyenkor szívesen, mivel segítenek lépést tartani a napirendemmel, ugyanakkor minden öltözékkel kifogástalanul összeillenek. Így a nap során mindig jól öltözöttnek és elegánsnak érzem magam, átadhatom magam a teendőimnek, hogy végül arra is jusson időm, ami igazán fontos.
Az Ünnep közeledtével az idő számomra felértékelődik, valódi jelentőséget kap. Odafigyelek az apró részletekre és próbálom megélni azokat a pillanatokat, amikor kiszakadhatok a rohanásból és időt szakíthatok a körülöttünk lévő szépségekre.
Nektek is sok ilyen varázslatos pillanatot kívánok a készülődésben!
Puszi!
Festy
My Dears,
in anticipation of the upcoming festive season I would love to slow down, relax and generally, enjoy the time with my family, friends and loved ones - oh, and don't forget pampering me-time. Ideally, this would be the case, but I live a fast-forward life which is mostly characterized by deadlines, to-do and shopping lists. I am continously juggling multiple tasks, schedule meetings and work long hours. I try to organize my schedules so that at the end of the day I can be satisfied and fulfilled as there was time for everything I planned. 
In these hectic days the beautiful and sophisticated timepieces and jewelry by Calvin Klein are my faithful companions. Their understated, yet elegant design works impeccably with my outfits. Regardless of the rush, I feel well-dressed and composed, so I can focus on what is ahead and spare time for what is really important. 
Time is precious. Even more, when it is scarce, but I try to find the minutes to attend to small details, stop for a trifle of a second and enjoy the beauty that is around us.
I wish you all a lovely time to celebrate these precious moments!


Festy


Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr8113501145

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása