12.21. 2017

Palais Hansen Kempinski Hotel - My Christmas getaway in Vienna

4s_1.jpg



9s.jpg11s.jpg15s.jpg5s_1.jpg14s.jpg7s_1.jpg16s.jpg12s.jpg13s.jpg8s.jpg6s.jpg3s_2.jpg2s_4.jpg1s_4.jpgPhoto by Emlékálmodó


Hi Babes,


You know those messy days before Chirstmas… when you get on the edge of going mad…I really wanted to avoid it so I decided to simply escape from it :)

It is not easy, I know, but believe me, it’s absolutely worth looking for an alternative. Kata, my superb photographer and I decided to reward ourselves with a luxurious weekend at Palais Hansen Kempinski in Vienna.

The building is a gem. We were amazed by its tasteful interior, the comfort and a distinct atmosphere of professionalism. It was quite an experience to wander around the hotel and enjoy the splendour of Christmas decorations. It wasn’t difficult to find the best photo spots :)

The real highlight of our getaway was but our suite, where were welcomed with Moet champagne along with tonnes of other fine delicatessen.

This Christmas getaway is certainly going to be a tradition from now on :)


Hugs,Festy



Sziasztok,


Az ünnepek előtti utolsó napokban a legtöbb ember az őrület határára kerül. Nagyon vágytam rá, hogy ezt az időszakot ennek ellenére kényelemben és nyugalomban tölthessem.

Tudom, nem éppen könnyű megvalósítani, de mindenképpen megéri úgy szervezni ezt az időszakot, hogy önmagunk túlhajszolása helyett egy kis pihenéssel ajándékozzuk meg magunkat.

Katával, a fotósommal, úgy gondoltuk, megajándékozzuk magunkat egy igazi luxushétvégével Bécsben. Egy ilyen különleges alkalomra különleges meglepetés jár, így végül a patinás Palais Hansen Kempinski Hotelben szálltunk meg.

Az épület igazi csoda, kívül-belül gyönyörű. Lenyűgözött az ízléses enteriőr, a kényelem és az az egyfajta magával ragadó atmoszféra, amit tapasztalataim szerint csak a legjobbak tudnak megteremteni. Igazi esztétikai élmény volt körbejárni a szállodát, a gyönyörű karácsonyi dekoráció azonnal levett minket a lábunkról. A fotózási helyszíneket sem volt nehéz feladat megtalálni :)

A maximális kikapcsolódást mégis leginkább a lakosztályunkban tudtuk megtapasztalni, ahol Moet pezsgővel és más finomságokkal fogadtak minket.

Azt hiszem, ebből a karácsony előtti kiruccanásból hagyományt teremtek :)

Puszi,
Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7513590663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása