01.26. 2018

OMOROVICZA INSPIRED AFTERNOON TEA AT THE RITZ-CARLTON, BUDAPEST

festy2s.jpg



7s.jpg3s.jpgfesty5s.jpg5s.jpg4s.jpg6s.jpgfesty1s.jpg2s.jpg1s.jpg


OMOROVICZA ÁLTAL INSPIRÁLT DÉLUTÁNI TEA AJÁNLAT A THE RITZ-CARLTON, BUDAPEST-BEN


A The Ritz-Carlton, Budapest és az Omorovicza, magyar luxuskozmetikai márka közösen megálmodott egy különleges délutáni tea ajánlatot, amely kizárólag január
28. és február 4. között lesz elérhető.

A délutáni teát a szálloda szívében, a Kupola Lounge-ban szolgálják fel, melyet ikonikus ólomüveg kupola és lenyűgöző kristálycsillár díszít. Az ajánlat édes és sós harapnivalókat is tartalmaz a gondosan válogatott kézműves teák mellett.

E különleges együttműködés keretein belül egy egyedi Omorovicza desszertet készített a hotel cukrászcsapata. A könnyű, mégis erőteljes csokoládéalapú tortát az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krémje inspirálta. Ízvilága tökéletesen harmonizál a krém összetevőivel; a szilva, mandula és alma egyaránt remekül illeszkednek a márka népszerű termékéhez.

Hogy az ajánlat még édesebb legyen, a teadélutánra ellátogató vendégek egy 30ml-es, utazó méretű Éjszakai Revitalizáló Krémet, és további meglepetéseket tartalmazó ajándékcsomagot, illetve az Andrássy úti Omorovicza Szalonban felhasználható egyszeri 20%-os kedvezménykártyát kapnak.

Az Omorovicza Revitalizáló Éjszakai Krém egy vajas állagú éjszakai krém, amely alvás közben táplálja és erősíti a bőrt. A selymes és illatos termék felvitelkor nyugtató hatású; az A-vitamin fokozza a sejtek megújulását, így a bőr felfrissül és megfiatalodik.

A két főre szóló délutáni tea ára 8000 forint (+10% szervízdíj) és 2018. január 28. és február 4. között minden nap 12 órától délután 5 óráig elérhető.



OMOROVICZA INSPIRED AFTERNOON TEA AT THE RITZ-CARLTON, BUDAPEST

Budapest skincare brand Omorovicza has partnered with The Ritz-Carlton, Budapest to launch an Omorovicza inspired high tea between the 28 January and 4 February.

The afternoon tea will be held in the very heart of the hotel, at Kupola Lounge beneath the iconic stained glass dome and stunning crystal chandelier. The tea will offer sweet and savoury bites together with carefully selected artisanal teas.

The Pastry Team of The Ritz-Carlton, Budapest have created an exclusive chocolate cake which was inspired by the ingredients in Omorovicza`s Rejuvenating Night Cream. Plum, almond and apple make this delicacy, a perfect match to the brand`s bestselling product.

To further sweeten the deal, each high tea comes with an Omorovicza gift bag containing a 30ml Rejuvenating Night Cream, an exclusive 20% discount at the Omorovicza boutique on Andrássy Avenue, and several other surprises.

Omorovicza Rejuvenating Night Cream is a buttery night cream that nourishes and strengthens the skin during sleep. The silky product is soothing the skin, while Vitamin A enhances cell renewal so skin is refreshed and rejuvenated.

The special tea session is available between the 28 January and 4 February, from 12pm to 5pm, and is priced at HUF 8000 (10% service charge additional) for two guests.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2713605803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása