06.13. 2018

Tipton x Nespresso

festy7s.jpg



3s.jpgfesty1s.jpg5s.jpgfesty9s.jpgfesty5s.jpgfesty2s.jpg



Sziasztok!

Nagyon közel állnak hozzám a mai képek, hiszen a paradicsomi Seychelle-szigeteken készítettük őket, ahonnan nemrég tértem haza. A fehér homok, a pálmafák és a vakítóan kék ég mondhatom, elvarázsolt, és biztos vagyok benne, hogy a borongós szürke napokon örömmel fogom felidézni ezt az utazást egy csésze kávé mellett.

Tudjátok, hogy az extravagáns dizájner napszemüvegeknek nem tudok ellenállni, és régi vágyam volt, hogy Sir Elton Johnhoz vagy Robbie Williamshez hasonlóan, nekem is legyen egy Tipton napszemüvegem. Ez a vágyam végre teljesült, és nem is akárhogyan! A Nespresso és a Tipton összefogott, hogy egy egészen egyedi kollekcióval hívják fel a figyelmet az újrahasznosítás fontosságára, így született meg a Nespresso kapszulák színvilága által inspirált, újrahasznosított alumíniumból készült kollekció, amely nem csak szemet gyönyörködtető, de a környezetet is óvjuk vele. Minden csésze kávé egy új kezdet, hiszen az újrahasznosításnak köszönhetően minden Nespresso kapszula új életet kezdhet, akár egy ilyen csodaszép napszemüvegként is. Emiatt még  büszkébben viselem az új Tipton szemüvegem :)

A Nespresso a kávékapszuláit eddig is újrahasznosította. Minden vásárló, aki gyűjti és visszaviszi a kapszulákat a Nespresso Boutique-okba hozzájárul tehát a cég környezetvédelmi törekvéseihez. A Nespresso X Tipton Eyeworks kollekció limitált mennyiségben volt elérhető a Nespresso vásárlói számára.

Puszi!

Festy

 

Hi there,

I'm fairly sure, that I'll be looking at these pictures while sipping a cup of hot coffee, when the weather gets foggy and chilly outside... OK, let's not go into that, right? :) These amazing shots were taken during my last journey to the mesmerizing Seychelles, where the white sand, the palm trees and the clear blue sky took my heart and kept a piece of it, that will always want to be back.

You know, that I'm a designer sunglasses enthusiast, I'm always on the lookout for the most inspiring trends, so it's no surprise, that I'd long had my eyes on a pair of Tipton Eyeworks glasses. Well, dreams do come true :) Nespresso and Tipton joined creative forces to call attention to the recycling of aluminium from Nespresso capsules. Nespresso has always been committed to recycling, each and every recycled capsule can become a new object, and the company is really creative to find these new forms. So this time, Tipton turned the recycled aluminium into amazing shades, inspired by the colors of Nespresso capsules. Every cup of coffee is a new beginning, and these amazing glasses mean the symbol of creative consciousness and inspiration to me, so I'm really proud to wear them. 

Nespresso has been recycling it’s aluminium capsules in Hungary since 2012. Everyone who collects and returns them to the Nespresso Boutiques could support the brand’s environmental aspirations.. The Nespresso X Tipton Eyeworks collection was a limited collection, only available to Nespresso Customers.

xoxo

Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2914045502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása