08.01. 2018

GANT - Holiday on Seychelles Islamds

festy1s_1.jpg



festy2s.jpgfesty5s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpgfesty6s.jpg


Sziasztok Lányok!
Itthon is javában tombol a kánikula, és végre én is egy kicsit nyugisabb időszakot élek át, így jut lehetőségem feltöltődni, és több időt fordítani a blogolásra is :) Nagyon élvezem, amikor egy bejegyzéshez válogatom a képeket, ilyenkor olyan, mintha újra visszarepülnék a fotózás helyszínére, érzem a levegő illatát, a szellő bársonyosságát és újra megelevenednek az emlékeim. Ezt a csodálatos sorozatot a Seychelles-szigeteken készítettük, a lenyűgöző panorámájú Raffles luxusszállodában. A Praslin szigetén (ez a második legnagyobb gránit sziget a csoportban) elhelyezkedő hotel nem közvetlenül a tengerparton fekszik, így a teraszos lakosztályból ez a lélegzetelállító panoráma tárul elénk a sziget buja, vad zöldjeire és a tenger kékjére. 
A GANT ruha, amelyet viselek, tökéletes harmóniában van a vegetáció és az óceán árnyalataival, de geometrikus és letisztult vonalaival és finom selyem anyagával a szálloda stílusához,atmoszférájához is remekül illett. Abszolút komfortosan éreztem magam benne, még az infinity pool szélén is :) Kicsit bohókássá teszi az összeállítást a formabontó Céline napszemüveg, amely lekerekített, nőies vonalaival finomítja a ruha egyenes szabásvonalainak geometriáját. Szeretem a kontrasztokat, mint a hatalmas hegyek és a tenger lágy hullámai :)
Puszi!
Festy



Hi Babes,
the summer heat is extraordinary here in Budapest, and finally I have some weeks to relax and reload myself. Until the end on August I have some more time to myself, which I love to spend with blogging, because sometimes I just need it :) When I'm browsing the photos to select the best ones for a post I feel like I'm instantly swept back there where the pictures were taken, and I love the way my memories come alive and I can feel the sea breeze, the smells and the sunshine on my face... 
This amazing series was shot on the Seychelles in the Raffles luxury resort, which is located on the amazing North-Eastern tip of Praslin, the second largest granite island in the Seychelles. The view, the terrace suites offer is breathtaking.The emerald of the vegetation, the enormous heaps of mountains and the crystal clear ocean at the same time is mesmerizing. The luxurious silk and matching colors of my dress complimented this view to perfection. I love the geometrical cut of the GANT dress, because in its reserved simplicity the materials and colors truly come to life. 
To soften the look I wore my lovely and spherical Céline shades to juxtapose the minimalistic lines and add a little playful, feminine charm. I hope you love the impression :)
xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2414164593

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása