08.16. 2018

Beauty - Eyelash care for my trips

5s.jpg



1s_2.jpg2s_2.jpg


Sziasztok,


Júniusban egy igazán különleges utazáson vettem részem, ahol a Kínai Turisztikai Hivatallal volt szerencsém együttműködni. 
Mint mindig az út alatt is igyekeztem a legjobb formámat nyújtani. Mondanom sem kell, egy csomó mindent bepakoltam a bőröndbe a hosszú útra.
Természetesen a L’UX-FACTOR EYELASH Serum, nem maradhatott ki a csomagomból. (2 hét túl hosszú idő lett volna nélküle:)

Nálam utazások során fontos szempont a praktikum, így a beautytermékek közül is csak a könnyen kezelhető dolgok kerülhetnek be a poggyászba. Szerencsére a L’UX-FACTOR EYELASH serum is ilyen.
 
Az applikátor segítségével gyerekjáték a szérum felvitele. A pillák tövébe alkalmazom a felső és alsó szemhéjon egyaránt. Picit várok, amíg teljesen beszívódik és már kész is.
Az ideális hatás elérése érdekében naponta kétszer használom. Reggel sminkelés előtt és este arctisztítás után.
Kúraszerűen szoktam alkalmazni, de mindig meglepődök, hogy milyen bámulatos eredményre képes a L’UX-FACTOR EYELASH serum már 2-4 hét alatt.
A pilláim szemmel láthatóan megerősödnek, sűrűbbek, hosszabbak és sötétebbek lesznek a használat során.
Ha te is szeretnél természetes módon drámaian gyönyörű szempillákat, akkor L’UX-FACTOR EYELASH serumot neked találták ki!


Puszi
Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr6814192289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása