12.07. 2018

The Perfect Present for Him

festy5s.jpg



festy7s.jpgfesty4s.jpg1s.jpgfesty3s.jpgfesty1s.jpgfesty2s.jpg2s.jpgfesty6s.jpg

 

Már nincsen messze a Karácsony, ezért már most gondolkozom rajta, hogy valami igazán különlegessel szeretném meglepni a Kedvesemet. Mindketten sokat utazunk, és kevesebb időt tudunk együtt tölteni, mint szeretnénk, de szeretném, ha akkor is eszébe jutnék, amikor egymástól távol vagyunk. És ilyenkor jön a nagy kérdés, hogy jó, jó, de mégis mit adjak neki, ha már mindene van? Ugye nem vagyok ezzel egyedül, és Ti is voltatok már ilyen helyzetben? 

Olyan ajándékra gondolok, ami személyes, neki szól, de közben praktikus is. Először egy tabletre gondoltam, hiszen azt minden nap tudná használni, és a telefonja mellett talán ez az a kütyü, amellyel a legtöbb időt tölt, de ezt végül elvetettem, mert szereti a mostani készülékét, így egy "másodiknak" biztosan nem örülne annyira. Na, de mi legyen? A parfümöt, ruhát kizártam, mert ott nem érzem azt a "személyre szóló" faktort, hogy csak Neki van ilyen... és ekkor találtam rá a tökéletes megoldásra! 

Találtam egy szuper utazótáskát, amely minden hosszabb és rövidebb útjára elkísérheti Őt, ráadásul nagyon tartós, szinte örök életre tervezték. A Buckle&Seam  kézzel készült bőrtáskái igazi klasszikusok, soha nem mennek ki a divatból, ráadásul a cég a bevételeinek 3%-ával pakisztáni iskolákat támogat:

A Willow fantázianevű modell pont az a méret, amit a Kedvesem hosszabb útra is vihet magával, de egy hosszúhétvégére is pont jó méret. Persze nem csak a praktikum fogott meg, mert az ördög itt is a részletekben rejtőzik: a Willow-t három különbözőféle belső béléssel lehet választani, ráadásul a monogramozható is! Kövessétek az Instagram storymat, mert hamarosan megosztok majd egy kupon kódot, amellyel a monogramozást ajándékba kapjátok ;)

Szóval minden kritériumomnak megfelel, mert mindig vele lehet, Rám fogja Őt emlékeztetni, egyedi és személyre szabott is :) Most már csak azt remélem, hogy Neki is annyira fog tetszeni, mint nekem! 

Puszi, Festy



Christmas is coming soon,  sometimes we don't need any special occassions to give a present to our loved ones. My Boyfriend and I are really busy, we travel a lot for work and spend less time together than we would like to - I'm sure that is not just my problem, still... So I thought, that I would like to present him something, that reminds him of me, even when we are timezones away. That is an idea, I say, but what should it be? 

First, I thought of a tablet, because - less his smartphone - that is the gadget he spends most of his time with, so that would be really practical and useful. Then I realized, that he already has one, which he loves, so I should think fo something else. Perfume, clothes and accessories I excluded in due course, as there is no personal element to them and really, I was on the lookout for something special that only he would have. 

I was starting to feel desperate, when after long hours of brainstorming and research I finally found it and I knew it was going to be just the perfect present for Him! It was a beautiful, understated and classical duffel bag - just the thing that will practically last forever, and will always be stylish and elegant, the more worn the better. The Willow duffel by Buckle & Seam seemed like a great idea, as it is practical and will accompany him on many journeys to come. Buckle & Seam bags are handmade and fairly produced, moreover, for every bag sold 3% of the revenue goes to a School in Pakistan, so this is not only a gift for my Boyfriend, but also for the kids there!

What I really love about the duffel bag I chose is that you can choose from three different lining patterns and have his initials engraved - so the duffel will be truly His and only his. Look out for my Instagram feed for a coupon code for free initials engraving ;)

Now, the single question remains: will He like it? :)


xx, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2914455710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása