03.29. 2019

Spring mood - Blue Nature

festy7s.jpg



festy6s.jpgfesty10s.jpgfesty8s.jpgfesty5vs.jpgfesty5s.jpg



Sziasztok Lányok!


Gondolom, nem én vagyok ez egyetlen, de már úgy várom a tavaszt, és vele együtt a friss tavaszi trendeket, outfiteket. Szeretek már jó előre felkészülni az új szezonra, hogy legyen időm olyan tavaszi ruhatárat összeállítani, amelyben minden alkalomra találok megfelelő szetteket. Ezzel gyakorlatilag nullára csökkentem a gardrób dilemma esélyét :)
Amikor új ruhákat választok, mindig figyelembe veszem a kedvenc alapdarabjaimat, inspirációt merítek a kifutókon és divatheteken látottakból, a kedvenc street style trendjeimből és persze a magyar márkák kínálatából. Manapság már annyira változatos a divat, hogy szinte biztos, hogy mindenki talál olyan aktuális irányzatot, amely tetszik is neki és előnyös is számára. Én sem veszek fel mindent, csak mert épp divatos, az ízlésemnek és a stílusomnak megfelelő darabok közül válogatok. 
Ebben a szezonban a kedvenceim a különleges vállmegoldások. Régebben kézilabdáztam, ezért izmos a vállam, és ez trend remek alkalmat ad, hogy ezt megmutassam :) Ezt a bohém stílusú felsőt a Blue Nature SS19 kollekciójából választottam. Ők egy több, mint 15 éve a magyar piacon jelenlévő márka, friss, nőies és elegáns darabok jellemzőek a kollekcióikra. Ez a felső azért ragadta meg a fantáziámat, mert ez a lenge viselet laza és kényelmes a rohanó hétköznapokban, jól illeszthető a nőiesebb, elegáns outfitekhez is, ráadásul az ilyen felsőkben szabadabban és kényelmesebben érzem magam, mint egy zárt blúzban. Na és persze, odavagyok ezért a színért, remek választás lehet nektek is, ha szeretitek a lágy pasztellszíneket.
 
A másik outfitben a print trendet ültettem át elegánsabb köntösbe. Szerintem itt jól látható, hogy a nagy mintás darabokat is lehet kifinomultan és elegánsan viselni. Sokan a hétköznapokban, irodában vagy üzleti megbeszéléseken ódzkodnak a mintás daraboktól, pedig megfelelő kiegészítőkkel bárhol megállják a helyüket. A Blue Nature tavaszi kollekciójában is megjelennek a printek, a tavaszi virágminták és a természet, mint inspiráció. Kellemes, nőies pasztell tónusokkal egyáltalán nem frivol, inkább nőies és bájos. A virágminta most már évek óta kimeríthetetlen ihletforrás a divatmárkák számára. A Milánóban bemutatott tavaszi-nyári show-kon tavaly ősszel a Versace és a Dolce&Gabbana is a floral printekhez nyúlt. Ez a minta közel áll hozzám, hiszen nőies, friss, színes és a meleg időszak eljövetelét jelzi.
 
A Blue Nature darabjait beszerezhetitek a webshopjukból, vagy az ország számos pontján, a Blue Nature márkát forgalmazó üzletekben.
Puszi!
Festy



Hi Babes, 
undoubtedly, spring is here :) It is time to put that new wardrobe together. When I chose the key pieces for my outfits for a season, my main motivation is to avoid standing in front of my closet without a clue what to wear for an ocassion. In order to get rid of wardrobe dilemmas in my life I plan carefully and select only those items that match my style and can easily be combined with my wardrobe essentials. 
So the foundation is my basic favorites, these are usually the designer classics I love. Then I look at the haute couture and street style trends and get inspiration from them. I also like to see what the Hungarian brands have in focus and only then get down to composing my wardrobe. 
Now I would like to show you two of my favorite sets for the upcoming spring season. Both of the outfits are from a Hungarian brand, Blue Nature. They create feminine yet easily wearable, high quality and stylish items and retail them nationwide as well as via their online store. The bohemian off-the-shoulder top is a must-have if you like playful and easy-going pieces that can be dressed up or down, depending on your day. I can easily imagine this top with jeans shorts and espadrilles as well as with pencil skirt and stilettos - it's really up to you! And look at that gorgeous color!
My second favorite trend for the season is floral prints, which has been in the spotlight for quite a while now, yet I cannot get bored by the light and playful elements. I've seen the trend in Milan on the Dolce&Gabbana and Versace catwalks, so it is definitely in. This time I wanted to give the florals an ultra-feminine and elegant edge, only to show that you should not be afraid to interpret this trend into business or formal looks, because the soft hues and delicate materials allow the large pattern to become - well, if not subtle exactly, but definitely suitable for a business meeting or day at the office.


xoxo
Festy


Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr1214727995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása