04.11. 2019

Tago Arc - My new smart bracelet

festy1s.jpg



0s.jpg

festy4s.jpg

festy6s.jpg
festy2s.jpgfesty7s.jpgfesty1_2s.jpg

Sziasztok Lányok!

Egy igazán nőies és elegáns okoseszközt szeretnék bemutatni nektek, amely annyi lehetőséget rejt magában, hogy csak a képzeletünk szabhat határt a megjelenésének. 
Egy magyar-amerikai startup áll a Tago Arc mögött, amely egy letisztult formavilágú nemesfém karkötő környezetbarát e-ink kijelzővel. A technológia alkalmas rá, hogy mindig más és más minta jelenjen meg, ezért ez a karkötő igazán sokoldalú kiegészítő. A kijelzőn megjelenő mintát pedig Te választhatod ki, a hangulatodnak, vagy éppen az outfitednek köszönhetően. Több ezer minta közül lehet választani, amelyeket az applikáción keresztül érhetünk el, amit nagyon egyszerű kezelni. A kedvencem azonban az, hogy személyre is szabhatjuk a Tago Arcon megjelenő mintát, így teljesen egyedi lehet a megjelenésünk. 
A modern, minimalista köntösbe burkolt eszköz környezetbarát technológiát rejt magában: nincs háttérvilágítás, és akár 1000-szer is válthatsz mintát a karkötőn egyetlen feltöltéssel. A karkötőhöz nem kell töltőt vagy csatlakozót is magunkkal vinni, mivel tényleg nagyon sokáig bírja feltöltés nélkül, és a telefonról vezérelhető. 


Hi Babes,
in today's post I would like to introduce you to my new favorite innovation, that was actually developed by a  US-Hungarian startup. This amazing smart bracelet is so versatile, that only our creative imagination is the limit. 
The Tago Arc has a beautiful, minimalistic style with its geometric design and precious metal case and eco-friendly e-ink display. This innovative technology allows you to display an endless number of patterns to fit your mood, express your message or simply to match your outfit. You can browse from thousands of preset patterns in the Tago app, or make your very own. I love that you can create your personal designs and change the pattern as many times as you want. This is not only a beautiful piece of jewelry, but also a way of self-expression.
This modern and sophisticated design is fueled by innovative Earth-friendly technology: there is no backlight and the low power requirement of display allows you to change patterns up to a 1000 times for one charge. There are no plugs or buttons or wires to carry with you either, you can simply use your smartphone to control the gadget. 


xoxo
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7614758797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása