05.17. 2019

ROOM FIVE - Home decor

festy1s.jpg



festy2s.jpgfesty5s.jpgfesty6s.jpgfesty3s.jpgfesty4s.jpg


Sziasztok!

Az idei év nagy projektje számomra, hogy új lakásba költözöm. Nagyon szerettem a belvárosi lakásomat, de most egy új korszak kezdődik az életemben, amelyet szeretnék a maga teljességében megélni, ezért is gondoltam arra, hogy dokumentálom nektek azt a folyamatot, amíg a lakásból végül otthon lesz. Az Én Otthonom. Nagybetűvel. Tudjátok, hogy nagyon sokat utazom, ezért az otthonom egy olyan hely kell, hogy legyen, ahová jó megérkezni, ahol jó megpihenni és ahol teljesen otthon érezhetem magamat. 

 

Fontos, hogy kényelmes legyen, de minden ízében rólam szóljon, az én ízlésemet fejezze ki. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a retro, a minimalista és az építészeti formatervezéssel, a Bauhaussal rokon stílusokat. Sokat jelent nekem, ha valami letisztult és olyan minőségi klasszikus és értékálló alapokra épül, amelyet nem az aktuális trendek határoznak meg. A ROOM FIVE lakberendezésben megtaláltam azonban azokat a kiegészítőket, amelyekkel ezt a csodálatosan letisztult koncepciót életre tudom kelteni, és igazán magamnak, a stílusomnak és a hangulatomnak megfelelően tudom kialakítani. A divatban és az öltözködésben ahhoz tudnám ezt hasonlítani, mint amikor a kedvenc klasszikus szettemet újabb és újabb különleges kiegészítővel dobom fel, hogy az új szezonban is kedvemet leljem benne. 

 

A ROOM Five kínálatában a hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba, nappali és konyha helyiségekhez találhattok szebbnél-szebb otthon kiegészítőket: háló- és fürdőszobatextileket, illatosítókat, gyertyatartókat, és egyéb dekorációt, de még sminktáskákat és kimonókat is. Szóval, ha éppen valami apróságra vágysz, hogy feldobd a hétköznapokat, vagy teljesen átalakítanád otthonod dizájnját, akkor is biztosan találsz kedvedre valót :)

 

Figyeljétek az Instagramomat és az InstaStorykat is, hogy le ne maradjatok a nagy lakberendezési kalandomról :)

 

Puszi!

Festy 

 

Hi Babes,

 

this year I'm moving into a new home. I'd enjoyed my sweet flat in downtown Budapest, but it is time to move on. I would like to enjoy the whole process and make the most of it, because, at the end of the day, I want to have my new Home. With capital H. My new home will be the place I return from my journeys, where I will be able to relax and get inspired. A place of tranquility and creativity, where I can recharge. I decided to follow up and document every step of this project and I will share with you my plans, experiences and ideas that will lead me to my perfect home. 

 

I want my new home to be comfortable and to serve me well - I want that place to be about me, where I can really be myself. My safe cocoon. I love the seventies, the fifities and the architectural inspiration, such as art deco and bauhaus. Minimalistic style, clean lines, but don't think sterile! My home should be a classic, where every piece has a story and will last forever, regardless style whims and changes. To express myself and make this place mine, I found a great treasure trove. 

 

In Room Five you can find the most beautiful accessories for bedroom, living room, the kids' space and kitchen and of course, the bathroom. From bed- and bathtextiles to tablecloths, home fragrances  to kimonos, make-up bags to plates there are so many lovely things in different styles, with different designs. They have a seasonal selection that renews twice a year, so even if you're just looking for something small to spice up your living room or thinking of a complete makeover, I'm sure you'll spot some beautiful items that will make you happy and your place more like your dream home. 

 

Follow my adventures to my dream home on Instagram and get inspired ;)

 

xoxo
Festy


Sponsored post

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr2014832630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása