07.30. 2019

Home Decor - Jungle trend

festy5s.jpg



3s_1.jpgfesty1s.jpg4s.jpgfesty4s_1.jpg1s_1.jpgfesty3s_1.jpg2s.jpgfesty2s_1.jpg

Sziasztok!


A divatvilág és az öltözködés révén nagyon sok mindent tanultam. Kezdetben a trendekről, majd ezek kapcsán a különböző irányzatokról, a divatot és a tervezőket inspiráló világról. Azt gondolom, hogy az évek során természetes, hogy kialakult bennem egyfajta érdeklődés a művészetek és az esztétika iránt, amelyek egyrészt elválaszthatatlanok a divattól, másrészt pedig átfonják az egész körülöttünk lévő teremtett világot. Mivel az utóbbi időben a lakberendezés kötötte le az időm egy részét, ezért a home decor és enteriőr irányzatokban is elmélyültem. Ahogyan az öltözködés, a divat területén, úgy a lakberendezésben is beszélhetünk klasszikus irányzatokról és aktuális trendekről. Egy otthon berendezésénél ezeket kombinálva, a megfelelő arányban ötvözve teremthetünk harmóniát, érhetjük el azt a hatást, amelyben kellemesen érezzük magunkat, funkcionálisan is minden igényünket kielégíti és persze a modern esztétikai elvárásoknak is megfelel. 


Az új kedvencem a dzsungel trend, amellyel az én ízlésemnek megfelelő, letisztult, klasszikus formavilágú enteriőrt tehetjük élettel telibbé, mozgalmasabbá. A megfelelően elhelyezett trópusi nyomatok, növény- és állatminták, valamint a természetes zöldek árnyalatainak kombinálásával káprázatos eredményt érhetünk el. A Room Five kínálatában online és a bemutató teremben hihetetlen választékban találhattok Ti is dzsungel-inspirálta darabokat, akár csak egy kisebb sarkot, akár az egész lakást dobnátok fel a trend jegyében. 


A teljes harmóniáért próbáljátok ki az illatosítóikat, amelyekkel fokozhatjátok, kiteljesíthetitek az összhatást! Egy citrusos vagy egzotikus kókusz illatú illatosítóval garantált az egzotikus nyaralás érzés.
https://www.roomfive.hu/


Puszi!
Festy



Hi Babes,


in the past ten years since the blog started I have learned a lot. It all started by looking at the trends, the way these whims of fashion transformed into style and fashion. What inspires a designer? What are the basic principles of aesthetics and in what ways are these implemented into haute couture and then street style. These are the questions I have asked myself and all the time I wonder and learn a lot by studying them.


As much as in fashion, in home decor and interior design one can see the same creative processes and inspiration, and as a result, trends. There are classic styles that are not influenced by fashion changes - these are the foundation. Then trends are added and it transforms the whole outcome, the look and the feel of the space you live in. My recent favorite is the jungle inspired trend, because I think it works only too weel with minimalistic geometric styles and the plain lines I like. The combination of these results in a stunning effect, as you can see in the shots. Floral prints, botanical wallpapers and natural shades of green compliment the style very well, and the whole effect is sophisticated, yet modern. In Room Five's collection you can also find some amazing accessories if you just want to add some jungle-style glamour to your space - or an amazing selection of prints, accessories, wallpapers and everything you need if you plan a total makeover. 


As the olfactory experience is just as important as the visual, try some of their incenses, like citrus or coconut to enhance the tropical holiday feeling.


xoxo


Sponsored post
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr3714987616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása