10.08. 2019

Lancome Teint Idole Ultra Wear makeup from Notino

festy2s.jpg


3s.jpgfesty4s.jpg8s.jpgfesty1s.jpg4s.jpgfesty3s.jpg1s.jpg

Sziasztok Lányok!


Szuper mókában volt részem a napokban, ugyanis kaptam egy doboznyi színminta tesztert a Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation folyékony alapozóból. Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de számomra az alapozóválasztás elég komoly fejtörést jelent... nem is feltétlenül a márka terén, mivel most már azt hiszem, komoly tapasztalatra tettem szert a beauty márkákkal kapcsolatban, és megvannak a kedvenc, megbízható termékeim, hanem inkább az árnyalat kapcsán. Most a rengeteg teszternek köszönhetően végre szabadon kísérletezhettem, hogy melyik árnyalat passzol igazán a bőrömhöz.

Alapozó választásánál nem csak a bőrünk színét, hanem a tónusát is figyelembe kell venni, sőt, szerintem ez talán hosszú távon fontosabb is, mivel a bőrtónus nem változik. Ha le vagy barnulva, vagy épp sápadt vagy és kékes karikák jelennek meg a szemed alatt, akkor más-más árnyalatú alapozóra van szükség a tökéletes fedéshez. Viszont, ha tudod, hogy a 7 bőrtónus közül melyikbe tartozik a bőröd, és az annak megfelelő színt választod, akkor biztos, hogy természetesen fog mutatni rajtad az alapozó. A bőrtónust egyébként a nyak bőrén lehet legjobban látni, mivel itt a bőr felszíne egyenletesebb, mint az arcon.

Az általam kipróbált Lancome Teint Idole Ultra Wear alapozó 45 árnyalatban kapható, ezért biztos vagyok benne, hogy megtalálod a bőrszínednek megfelelő és a bőrtónusodhoz leginkább illőt. Ez egy 24-órás, tartós alapozó, amelyben ráadásul SPF 15 is van, így egész napra kellemes és megbízható viselet - nem kell újra felvinni vagy javítani nap közben, szóval, ha hozzám hasonlóan állandó rohanásban éltek, de szeretnétek mindig tökéletesen festeni, akkor szuper választás. Ráadásul most a Notinónál is rengeteg árnyalatban rendelhető, gyorsan és kényelmesen. A folyékony állagának köszönhetően vékony rétegben lehet felvinni, nem zsíros és még több óra után sem hat maszkszerűen.

Remélem, hogy Ti is megtaláljátok a tökéletes árnyalatot!

Puszi!
Festy


Hi Babes,

I don't know how about you, but choosing the right foundation has always been really challenging for me - and not just the brand or if it's right for my skin, that part comes with experience, I guess, but the shade of the foundation. So it's been a pleasure when a boxful of color samples of Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation arrived the other day and I could really see and try all the different ones to see if they are the perfect match.

To do this, first I chose the shades that seemed like they are a pretty close match with my skintone and the started to apply stripes on my complexion, to see if they match not only in shade but also in terms of undertones. Did you know that there are seven undertones? That is the almost invisible, watercolorish tint that you can see when you look at your skin - it is basically the background under the surface of your skin. It can be anything from cool silvery to warm olive and you know you found it when you see your foundation perfectly blending with your skin. It's easiest to test on your neck, because that area is usually without redness, spots or belmishes - so you can see the undertones more clearly.

The Lancome Teint Idole Ultra Wear Foundation comes in 45 shades, so I'm sure you'll find the perfect match to suit your skintone perfectly. This 24H retouch free foundation is perfect for every day make-up, provides day-to-evening comfort without a need to adjust while on the go, yet the blend is perfect, it doesn't look cakey thanks to the liquid formula. This foundation is a safe bet if you want to feel confident in your skin all day, but have a busy schedule. And the good news is, that you can simply order your pick at Notino, quick as a breeze.

xoxo
Festy


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr5615208722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása