09.28. 2016

Beauty - Skin hydration on the airplane

festy2s_2.jpg



festy1s_3.jpgfesty3s_3.jpgfesty4s_3.jpgPhoto by Nagy Teodora



Sziasztok!


Imádom ezt az időszakot, amikor a fashion weekek vannak, mert ilyenkor eljuthatok a kedvenc városaimba és ott sok izgalmas eseményben lehet részem. Most egy hónapig nem vagyok itthon, és ilyenkor nagyon fontos, hogy foglalkozzam a bőrömmel, mert a sok utazás eléggé megviseli.

A repülőn mindig kiszárad az arcom és elég nyúzottan szoktam leszállni a gépről. Külföldi bloggerek Snapchat-én láttam, hogy a repülőn is hidratálják az arcukat. Én is most kipróbáltam New York és Milánó felé, és tényleg nagyon sokat számított.


Először lemosom az arcomat egy sminkeltávolító törlőkendővel és utána bekenem egy szérummal, majd a végén a sztenderd krémemet a Lux-Factor 4D Hyluron krémet felrakom jó vastagon az arcomra, hogy az út végéig hasson a hyluron.  Nekem ez a rituálé szuperül bevált! Azt hiszem, már csak így fogok utazni, mert eléggé rá lehet kapni. :)



Puszi, Festy



Hello,


I love this time of the year with the fashion weeks, when I can travel into my favorite cities and can attend at many interesting events. Now I’m away from home for a month and taking care of my skin is more important than ever because of the traveling. 


On the plane my skin gets quite dry and I usually leave the plane not in the best shape. I saw on the Snaphat of foreign bloggers that they hydrate their face on the plane too, so I decided to try it on my way from New York to Milan and it really helped a lot. 
 

At first I clean my face with a make-up remover wipe and then put serum on my skin, then apply with my usual creme, Lux-Factor 4D Hyaluronic Creme in a thick layer. This ritual works for me very well! I think that in the future I will travel only this way, it’s quite addictive :)


Kisses,
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr7611753873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása