11.24. 2016

Anna Amelie designer smart phone case for my new Honor8

festy5s_3.jpg


festy2s_3.jpgfesty6s_3.jpgfesty8s_1.jpgfesty4s_4.jpgfesty1s_3.jpgfesty3s_4.jpgfesty7s_3.jpgPhoto by Nagy Teodora


Sziasztok,


Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én mindig kényesen ügyelek a telefonom épségére. Fontos, hogy sokáig karcmentes maradjon. Mióta az új Honor8 telefonomat használom, azóta kerestem neki a megfelelő tokot, ami letisztult elegáns és megvédi a sérülésektől. Ezért is örültem annyira, mikor Anna Amelie márka megkeresett egy egyedi tok elkészítésének lehetőségével, amit együtt készítettünk el Annával - a márka tervezőjével - a műhelyükben. Egy különleges fehér bőrt választottam a gyönyörű fehér Honor8-nak. Amihez Anna egy hozzá passzoló clutchal is meglepett. Azóta ez lett a kedvenc táskám. Még biztos sokszor fogjátok látni a blogon. :)

Az Anna Amelie márka 2011-ben alakult, azóta is meghatározó szereplője a magyar divatnak. Leginkább színeken és sziluetteken keresztül szereti kiemelni a nőiességet. 


Puszi, Festy

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr9311977790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása