03.16. 2013

New brand FIBULA
















Új márka született FIBULA néven. A márka alapítói Kránitz Orsolya és Nagy Dorottya, akik 2011-ben diplomáztak a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem textil szakán. 

Első, TOLEDO névre keresztelt kollekciójuk 2013 tavasz-nyári szezonra készült. A TOLEDO kollekció fő inspirációs forrása, egy áttört felületet eredményező vagdalásos-szálhúzásos technika, a toledo hímzés. A tervezőpáros a technika alkalmazásával fel kívánja hívni a figyelmet az eltűnőben levő, hagyományos, kézműves technikák értékeire. A kollekció irányadó színe a fehér. Élénk, kék, zöld, türkiz árnylatú színes anyagok emelik ki az áttört mintákat. A fröcskölt és akvarelles hatású mintás anyagok oldják a hímzett ruhadarabok szerkesztettségét. A kollekcióban a természetes textíliák (pamut, selyem) érvényesülnek, formavilágát letisztultság jellemzi. 

Öltözékeik nem kötődnek korhoz. A tervezők kollekciójukat minden olyan nőnek és férfinak ajánlják, akik fontosnak tartják, hogy személyiségüket öltözékükkel is erősítsék. Akik a művészetre, és a kortárs designra nyitottak, valamint azok, akik értékelik az egyedi, kézzel készített munkát, látogassanak el a BLACKDOOR showroomba (1061. Hegedű utca. 3., Iskola, Alkotóház 3.emelet), ahol a tervezőkkel személyesen is találkozhatnak. 

http://www.facebook.com/pages/FIBULA/152904314872441
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr975472904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chocolatefashioncoffee 2013.03.16. 23:18:40

Gyöyörű kollekció!

http://chocolatefashioncoffee.blogspot.ro/
süti beállítások módosítása