05.12. 2013

SPRINGFIELD cooperation - Festy is BLOGGER OF THE MONTH




Photo: Cobmog


Pár hete az a megtiszteltetés ért, hogy felkeresett a SPRINGFIELD, hogy legyek a májusi bloggere. Amikor először olvastam a levelet alig akartam elhinni, hogy ilyen fantasztikus lehetőséget kaptam. Hihetetlenül boldog voltam! :) 

Rá egy hétre haza is utaztam, hogy lebonyolítsuk a projektet. Három komplett szettet kellett összeállítanom a Aréna Plazában lévő SPRINGFIELD üzletből, ami nem volt egy nehéz feladat, mert nagyon közel áll hozzám az általuk képviselt stílus. Utána Cobmoggal a fotósommal kiválasztottunk különböző helyszíneket Budapesten, amelyek passzoltak az outfitekhez. A kész képeket elküldték a spanyolországi központba, és közülük kiválasztottak három fotót, amik kikerültek a SPRINGFIELD nemzetközi oldalára. Jövő héten elkezdik feltölteni a Facebook oldalukra kiegészítőkről készült képeket is. 

Azt hiszem ez az együttműködéssel még egy lépést tettem az álmaim felé... Ha kitartóan dolgozunk a céljainkért és pozitívan állunk mindenhez, akkor bármi jó megtörténhet velünk... :))) 



Köszönöm SPRINGFIELD-nek 
és Cobmog-nak, hogy létrejöhetett ez az együttműködés!



I was honoured a few weeks ago by Springfield's request to be their May blogger. When I first read the letter, I couldn't believe this fantastic opportunity. I was incredibly happy! :) 

I travelled home a week later to do the project. I had to make three complete sets from the Springfield shop in Arena Mall. It wasn't difficult as the style represented by them is pretty close to me. Then, we chose different spots in Budapest matching the outfits with my photographer, Cobmog. The photos were sent to the Head Office in Spain and they selected three pictures which appeared on Springfield's international website. Next week, they'll start to upload the photos taken of accessories to their Facebook page.

I think, I have taken a great step towards my dreams with this collaboration... If we work hard for our goals with a positive attitude, anything can happen to us... :)))


Thank you for the cooperation to SPRINGFIELD and Cobmog!
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr385472841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anonymous 2013.05.14. 20:37:12

Gratulálok Festy! Megérdemelted!
puszi: Viki

Anonymous 2013.05.15. 14:07:17

"Minden jó dolognak a vágy a szülője,
minden őszinte imádságot meghallgat az ég.
Azzá leszünk, amivé lenni szeretnénk!"
Respect!
Betti from Újváros :)
süti beállítások módosítása