08.29. 2013

Diary from Budapest - The new life on the Blog.hu

fejl_c_v2.jpgbloghu_logo.png

Kedves Olvasóim!
Történelmi pillanatot kell megosztanom veletek, a Festy in style blog életében nagy változás történt a mai nappal: mostantól az Blog.hu csapatát fogom erősíteni. :) Ezt a postot már a festyinstyle.blog.hu-n nyitjátok meg. Platformot váltottam, hogy az Index.hu segítségével itthon még több emberhez eljuthasson az általam közvetített divat, és az ehhez kapcsolódó események.

Az Blog.hu csapatának nagyon köszönöm a gyors és profi költöztetést! 

Gondolom ti is éreztétek már, hogy szükségetek van a megújulásra, amikor hosszú ideje csináltatok valamit. Ősszel lesz négy éve, hogy a nagy szerelmem a blog megszületett, így időszerűvé vált egy drasztikusabb változás az életében... Viszont a design-ja ugyanolyan maradt, hogy otthonosan tudjatok mozogni a már jól megszokott oldalon. :) 

Miközben írom ezt a bejegyzést egyre izgatottabb vagyok, hogy pár perc múlva az új szívvel dobogó Festy in style fog kikerülni a Facebookra, Twitterre és Instagramra.... 

Azt hiszem, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy azt csinálhatom, ami a szenvedélyem és ráadásul nap, mint nap megoszthatom veletek az élményeimet... Hálás vagyok nektek, hogy mindig erőt adtok a folytatáshoz és hogy ennyire pozitívan álltok hozzám. Leírhatatlan, hogy számomra mennyit jelent az a sok kedves komment és levél, amiket mindennap kapok tőletek! Sokszor azt se tudom, hogyan háláljam meg nektek a támogatásotokat. 

Köszönök mindent Drága Olvasóim!

puszi, Festy

My Dear Readers, 

I have to share a historical moment with you, today there has been a great change in the life of my blog, Festy in style, from now on, I will strengthen the index.hu team. :) You are opening this post already from festyinstyle.blog.hu. I have changed platforms so that the fashion and related events I am trying to tell you about will get to even more people with the help of index.hu
I want to thank the Index team for the quick and professional moving of my website!
I'm sure you have also felt that you need a renewal when you have been doing something for a long time. It will have been four years in autumn since I started my great love, the blog, so it was time to change something drastically about it... But its design remained the same so you can find everything easily on the same site you are used to. :)
 
While I am writing this post, I am getting more and more excited that in a few minutes Festy will appear on Facebook, Twitter and Instagram with a new heart...
 
I think I am the luckiest person in the world that I can do something that is my passion and I can share my experiences with you day by day... I am grateful to you that you always encourage me to continue it with your positive attitude. I can't tell you how much all the nice comments and letters that I get from you every day mean to me!
Most of the times, I don't even know how to thank you for your support. 
Thank you very much for everything my Dear Readers!
 
X x, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr725483983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása