09.20. 2013

ANNCHI - Paper Waves collection

ANNCHI-paperwaves-2014-look-campaing-1.png

ANNCHI-paperwaves-2014-campaign-2.pngAnnchi Showroom.jpgANNCHI-paperwaves-2014-look-10.pngANNCHI-paperwaves-2014-look-4.png

Horváth Anna 2010-ben alapította meg saját márkáját az ANNCHI-t. Ugyanebben az évben fejezte be tanulmányait és szerezte meg diplomáját a London College of Fashion ruhatervező és textiltervező szakán.  Ruhakollekciója már 2003-ban képviseltette magát Párizsban, majd 2010-ben Londonban és tanulmányain túl komoly szakmai tapasztalatot szerzett a Christopher Kane divatháznál eltöltött gyakorlata során. A Delta című film producer asszisztense a 2008-as Cannes-i Filmfesztiválon egyedi tervezésű ANNCHI ruhát viselt, valamint nyári kollekcióját a VOGUE China online felülete ajánlotta.


A 2014-es PAPER WAVES olyan egységet képvisel, ami tökéletesen illeszkedik az előző kollekciókba, továbbértelmezi és ünnepli az ANNCHI nőt. A PAPER WAVES a viktoriánus korabeli Julia Margaret Cameron fotogárfusnő éteri képvilágából valamint a férfi ruhatárat jellemző keménységből és rétegződésből merítkezik és az innovatív mágneses záródásnak, valamint a kiváló szabászatnak köszönhetően minden ruhadarab variálható. A kollekció darabjai az úri öltözék interpretálásával, azokat jellemző merev sziluett megtörésével, sejtelmes részletekkel és hullámzó textúrával kutatja a kapcsolatot a kortárs férfi és nő között.

 www.annchifashion.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr775524477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása