09.26. 2013

MAGENTA opening party

magenta arena megnyito_20130925_celebek_w-s.jpg

magenta arena megnyito_20130925_vendegek_w-s.jpg
Tegnap este megnyitotta a Magenta a legújabb boltját az Aréna Plazában. Barátnőimmel Iszak Esztivel, PandArteval, Emesével és Oravecz Nórival mi is részt vettünk az eseményen, ahol sok finomságot kóstolhattunk. Sok érdeklődő érkezett, hogy megnézzék az új üzletet. A meghívottak között szerepelt: Tolvai Renáta, Nagy Adrienn, Horváth Éva és Détár Enikő. A divatbemutató rendhagyó volt, mert a modellek nem végigsétáltak a kifutón, hanem a szépségkirálynő Kárpáti Rebeka a kirakatban élő próbabbabaként mutatta be a legújabb kollekciót.

 

Yesterday evening, Magenta opened its brand new store in Arena shopping mall. We also took part in the event with my friends, Eszti Iszak, PandArte, Emese and Nóri Oravecz and we could taste a lot of delicious things. The fashion show was irregular because the models didn't walk the runway but Rebeka Kárpáti, the beauty queen displayed the latest collection as a doll in a shop window. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr775535162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása