09.27. 2013

Outfit - Budapest

festy2.jpg

festy3.jpg
festy_1.jpgipeel.jpg_MG_8936.jpg

Photo by Eva Farkas Photography

Outfit:
Skirt: Zara
Sweater: Magenta
Shirt: Mango
Shoes: Zara
Watch: Michael Kors
iPhone case: iPeel.hu
Necklace: H&M

Külföldi bloggereknél már sokszor láttam, hogy elegáns szoknyához inget és sportos pulóvert vesznek fel, ami tökéletes viselet erre az átmeneti időjárásra. Eszembe jutott, hogy  a szekrényem legmélyén ott lapul egy szép Zara szoknya, amit már nagyon régen vettem fel. Biztosan ti is voltatok már úgy kedvenc ruhadarabotokkal, hogy azért nem hordtátok mindennap, mert féltettétek, hogy baja lesz... én is valahogy így vagyok ezzel a szoknyámmal. :)

Puszi, Festy

 

I have already seen it many times at foreign bloggers that they put on a shirt or a sporty pullover with an elegant skirt, it is just the perfect wear for this period. It came to my mind that I had a nice Zara skirt in my wardrobe which I hadn't put on for a long time. I'm sure you have also experienced it with some of your favourite items that you didn't put them on frequently as you were afraid that they would wear out or get damaged... This is my situation with this skirt. :)

xo, Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr685535886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása