10.01. 2013

Outfit - Creative project #1

festy3-s.jpg

festy5-s.jpgfesty4-s.jpgfesty2-s.jpgfesty1-s.jpgfesty7-s.jpgfesty6-s.jpgfesty9-s.jpgfesty11-s.jpgfesty8-s.jpgfesty10-s.jpgfesty14-s.jpgfesty12-s.jpgfesty15-s.jpgfesty16-s.jpgPhoto by Burg Ákos
Make-up by Kund Barbara (barbara.kund@gmail.com)

Outfit:
Dress: Kristine's Collection
Bag: DKNY
Sunglasses: Ralph Lauren
Shoes: Mango
Hat: H&M

Ezeknek a képeknek az a különleges története, hogy egy kis csapatnak a munkája, akikkel már tavaly is kreatívkodtunk. Egy éve megkeresett egy Bécsben élő fotós, Burg Ákos, hogy készítsünk pár sorozatot. Egy nagyon jó barátja Kund Barbara gondoskodott a profi sminkről. Tavaly télen volt a fotózás a legnagyobb hidegben, és nagyon megnehezítette a dolgunkat, hogy folyton elfagytak a végtagjaink, így a mostani képek sokkal kellemesebb körülmények között születtek csodás napsütésben...  Olyan jó végig nézni, ahogyan évről évre szépen fejlődünk... :)

Ezzel a szettel azt szeretném megmutatni nektek, hogyan lehet egy elegáns outfitet vidámmá tenni egy kalappal és egy napszemüveggel. A ruhának külön története van, hogy Szingapúrból kaptam egy helyi tervezőtől (Kristine's Collection), és ő volt nyáron az egyik alapdarab a ruhatáramban. 
The special story behind these photos is that they are the work of a small team with whom we also did creative things last year. Ákos Burg, a photographer living in Vienna contacted me a year ago to take some photos together. One of his good friends, Barbara Kund dealt with the professional make-up. The shooting was last winter in the coldest temperatures, our limbs were always numb of the cold weather so it really made our work difficult. This time we took the pictures in much more pleasant surroundings, in wonderful sunshine... It is such a good feeling to see how we keep improving year by year... :)

I would like to show you with this set how you can spruce up an outfit with a hat and sunglasses. The dress has its own story, I got it from Singapore from a local designer (Kristine's Collection) and it was one of the basic items in my wardrobe this summer. 
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr865545597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása