11.16. 2013

Outfit - Budapest

festy2_1.jpg

festy1_1.jpgfesty6_1.jpgfesty5_1.jpgfesty3_1.jpgfesty4.jpgPhoto by Eva Farkas


Outfit:
T-Shirt: Growpin
Jacket: Promod
Boyfriend jeans: Zara
Heels: Stradivarius
Bag: Marks and Spencer
Watch: Gooix
Necklace: Mama Kin



A mai napra azt terveztem, hogy a megválaszolatlan levelimmel fogok foglalkozni, viszont a szép idő eltérített, és helyette elsétáltam a Váci utcába nézelődni és shoppingolni. :) Végre sikerült a ruhatáramat felfrissíteni az őszi trend alapdarabjaival és basic felsőkkel, amik minden szettemhez passzolnak. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de egy kis napsütés és vásárlás olyan boldoggá tud tenni… :) Így a blog írás is sokkal könnyebben megy!

A mai outfitemben a boyfriend jeans raktam össze egy vidám színű blézerrel és egy narancssárga táskával, amit a hétköznapokon ritkán szoktam hordani, mert kényelmi okokból induláskor inkább a fekete, a vajszínű vagy a barna táskáimat kapom fel. :)
Puszi, Festy



I was planning to reply to my unanswered emails but the nice weather diverted me and I walked to Váci Street instead to look around and do some shopping. :)
Finally, I managed to refresh my wardrobe with the basic pieces of this year's autumn trend and basic tops which match all my outfits. I don't know how you feel about it but a little sunshine and some shopping can make me so happy! It is also much easier to write the blog like this!
In today's outfit, you can see a pair of boyfriend jeans with a bright jacket and an orange bag which I rarely wear on weekdays. I usually use my black, cream or brown bags. :)
X x 
Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr775637937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása