12.13. 2013

Lakatos Márk book launch

1426728_10152478234608868_711659468_n-2.jpg



Lakatos Márk show-rendező, divatújságíró, jelmeztervező, de legfőképpen Magyarország legismer- tebb stylistja. A nagy sikerű Stílusterápia után új könyvvel jelentkezik az Alexandra Kiadónál, amely- ben számtalan időtálló öltözködési és stílustippel lát el bennünket. Segítségével gyerekjátékká válik a számunkra legelőnyösebb frizura megtalálása, a típusunkhoz illő színvilág kialakítása, az alakunkhoz passzoló ruhatár összeállítása.

A rendhagyó formátumú könyv azonban sokkal több egyszerű stílustanácsadónál, a két irány- ból olvasható Te & én második fele ugyanis Lakatos Márk szubjektív Budapest-kalauza, kedvenc kulthelyeiről, boltjairól, éttermeiről, cukrászdáiról mesél nekünk kedves, közvetlen stílusában, mi- közben évszakokhoz illő, ínycsiklandó receptekkel tagolja a válogatást.


Ismerjük meg önmagunkat, és ismerjük meg Budapestet egy olyan ember szemével, aki rajong ezért a pezsgő, kimeríthetetlen városért, és aki ismeri minden ízét, illatát, titkos kis zugát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr985690065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása