12.17. 2013

My new lovely mini Festy doll :)

fotó-27s.jpg


festybaba copy.jpg

A héten megérkezett az egyik legkedvesebb karácsonyi ajándékom a Buttondoll-tól. :) Megszületett a második Festy babám. :) Az elsőt ITT tudjátok megnézni. Ezzel a kis posttal szeretném megköszönni ezt a cuki egyedi ajándékot!
Egy kis kreatív karácsonyi ajándék ötlet:

Szabó Márti, a Buttondoll design tervezője egy fénykép alapján elkészíti bárkinek a „baba-képmását”, amit nagyon kreatív ötletnek tartok. Ha unjátok már a szimpla fényképeket egy keretben, vagy albumba rendezve, de szeretnétek igazán személyes ajándékot adni, akkor csak válasszátok ki azt a fotót, ami akár a barátodnak, barátnődnek, anyukádnak, apukádnak, vagy akármelyik nagyszülődnek a kedvence, és küldjétek el Mártinak. Ő aztán megvarrja a babát és a ruhát, majd kézzel megfesti az arcát, hogy minél jobban hasonlítsanak a vonások az adott személyre. Ez lehetsz te magad is:)

 

Puszi, Festy


One of my favourite Christmas presents has arrived this week from Buttondoll. :) My second Festy doll has been born. :) You can check the first one here. I would like to thank for this cute and unique present with this post!

A little creative Christmas gift idea:
Márti Szabó, the designer of buttondoll can make a doll of you on the basis of a photograph, I think it is a really good idea. If you are bored with the simple framed photos or pictures in an album but you want to surprise your beloved ones with something special, you only have to choose a favourite picture of your boyfriend, girlfriend, mother, father or any of your grandparents and send it to Márti. She will then sew the doll, its clothes and paint the face of the person. It can be yourself, too:)
X x 
Festy

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr485696113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása