12.31. 2013

Outfit - Budapest

festy2_3.jpg

festy1_3.jpgfesty6_3.jpgfesty5_3.jpgfesty8_3.jpgfesty7_3.jpgfesty4_2.jpg

Photo by Gregus Máté


Outfit:
Sweatshirts: Látomás (EINFACH BERLIN)
Jeans: Zara
Shoes: Bershka
Bag: DKNY
Watch: S.T.A.M.P.S.


Elérkeztünk az év utolsó napjához. Már izgatottan várom a 2014-et, mert úgy érzem, hogy sok jó dolgot fog tartogatni a Festy in style számára… :) A mai napot itthon töltöm egy kis blogolgatással és takarítással, mert este jönnek a barátaim, és együtt búcsúztatjuk 2013-ból az utolsó órákat… :) PandArte tavaly kitalálta, hogy mindenki írja rá egy cetlire a kívánságát, amit szeretne, ha teljesülne az új évben, és ezeket beleraktuk egy üvegbe. Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy kinek mi szerepelt a papírján, és hogy mindenkinek teljesültek-e idén az álmai… :)

Tegnap és tegnapelőtt bloggerekkel bandáztam… :) Vasárnap többen együtt ebédeltünk japán finomságokat az Imázs étteremben. Oravecz Nóri szervezte, hogy még évvégén láthassuk egymást egy kicsit. Szeretem ezeket az összejöveteleket, mert ilyenkor hasonló érdeklődésű emberek találkoznak, és sose fogyunk ki a témából.


Tegnap érzelmekben dús napom volt, mert elvittük az Karácsonyi Blogger Nyereményjáték nyertesét, Zsófit, hogy levásáróljuk a 80 000 Ft-ot. Azt hiszem jó helyre került a nyeremény… Fantasztikus érzés volt örömet okozni… Annyira boldog voltam ahogyan Zsófi örült, és alig akarta felfogni ezt az álom napot… A részletekről képekkel mindenképpen beszámolok majd nektek! :)

Mindenkinek nagyon Boldog Új évet kívánok!!!
Remélem, nektek is szuperül fog sikerülni az esti buli, és holnaptól kezdődik az új élet új lehetőségekkel…

Sok sok puszi, Festy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://festyinstyle.blog.hu/api/trackback/id/tr745718706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása